Práca z domu - nie predaj

Včera o 07:29

Neviete mi prosím niekto poradiť nejakú prácu z domu ? Okrem predaja ,dik

thirstymonk
Včera o 07:30

Tak určiteeeee. :D 90% konika tu hrdlači za pásom, ale tebe budeme hľadať robotu na doma :D

thirstymonk
Včera o 07:31

Ale keď už sme pri tom, hľadame do agentury PHP programátora. Pošli kódy, posúdime ;)

sissy27
Včera o 07:31

ak jediné, čo vieš zamestnávateľovi ponúknuť je sedenie doma, tak asi len onlyfans...

melanta
Včera o 07:39

Čiže prečítala si všetkých 200 diskusií na túto tému z tohto roku a nenašla si odpoveď? V takom prípade nie je nič, čo by si mohla robiť. Každý týždeň je tu takáto otázka niekoľkokrát. Nedáš si námahu tie diskusie prečítať, ale čakáš na ponuku a bez toho, aby si napísala, čo vieš robiť, aké máš zručnosti a vzdelanie. Ozaj je tento nárok taký obmedzený?

melanta
Včera o 07:40

Ale aby som nebola iba negatívna - mám aktuálne 2 ponuky, full remote, požadovaná VŠ a znalosť anglického a arabského jazyka s certifikátom C1. Mzda v oboch prípadoch +/- 5000 usd.

nynia
Včera o 07:45

Už o tom je milión diskusií 😂 okrem predaja je tých prác nespočet záleží čo vieš robiť a načo máš kvalifikáciu od pečenia zákuskov, robenia chlebíčkov na oslavy, šitia, homemade výrobkov cez prekladateľstvo, online doučovanie študentov alebo aj dospelých - cudzie jazyky až po IT, manažérske a riadiadiace pozície v medzinárodných firmách.

yoxinka
Včera o 07:49

@melanta
Yes! Na teba sa dá vždy spoľahnúť! 🤪
(tá irónia je smerovaná skôr na autorku, nie na teba)

sweet20
Včera o 07:55

len si ani nenapisala, ze co vies zamestnavatelovi ponuknut... to je fajn, ze praca z domu.. moja pracca by podla mna sa ti nepacila, ale tiez mozem povedat, ze robim z domu alebo z kade chcem ale pritom si platim kancelariu... takze ani nic nepises ake mas vzdelanie, co by ta bavilo.. no proste nic... alebo kolko casu si schopna travit mimo domu...

sasitimi17
Včera o 08:55

A co teda ? Keď nie predaj

zmrzlinka2021
Včera o 17:42

@melanta no ty si to pekne zaklincovala 😂😂😂