Neviete mi prosím niekto poradiť nejakú prácu z domu ? Okrem predaja ,dik
Ale keď už sme pri tom, hľadame do agentury PHP programátora. Pošli kódy, posúdime ;)
ak jediné, čo vieš zamestnávateľovi ponúknuť je sedenie doma, tak asi len onlyfans...
Čiže prečítala si všetkých 200 diskusií na túto tému z tohto roku a nenašla si odpoveď? V takom prípade nie je nič, čo by si mohla robiť. Každý týždeň je tu takáto otázka niekoľkokrát. Nedáš si námahu tie diskusie prečítať, ale čakáš na ponuku a bez toho, aby si napísala, čo vieš robiť, aké máš zručnosti a vzdelanie. Ozaj je tento nárok taký obmedzený?
Ale aby som nebola iba negatívna - mám aktuálne 2 ponuky, full remote, požadovaná VŠ a znalosť anglického a arabského jazyka s certifikátom C1. Mzda v oboch prípadoch +/- 5000 usd.
Už o tom je milión diskusií 😂 okrem predaja je tých prác nespočet záleží čo vieš robiť a načo máš kvalifikáciu od pečenia zákuskov, robenia chlebíčkov na oslavy, šitia, homemade výrobkov cez prekladateľstvo, online doučovanie študentov alebo aj dospelých - cudzie jazyky až po IT, manažérske a riadiadiace pozície v medzinárodných firmách.
len si ani nenapisala, ze co vies zamestnavatelovi ponuknut... to je fajn, ze praca z domu.. moja pracca by podla mna sa ti nepacila, ale tiez mozem povedat, ze robim z domu alebo z kade chcem ale pritom si platim kancelariu... takze ani nic nepises ake mas vzdelanie, co by ta bavilo.. no proste nic... alebo kolko casu si schopna travit mimo domu...
A co teda ? Keď nie predaj
@melanta no ty si to pekne zaklincovala 😂😂😂
Tak určiteeeee. :D 90% konika tu hrdlači za pásom, ale tebe budeme hľadať robotu na doma :D