Cauko ✌️
Neviete o niejakej práci na doma , kde nie je potrebné najprv zaplatiť ?
Ďakujem. ♥️
@olinecka53 keby existovala práca z domu vhodná pre teba tak ver, že už o nej dávno vieš... to, čo ty očakávaš a považuješ za prácu z domu, neexistuje...
Ale nech som fér - napíš, čo vieš robiť, bude sa ľahšie radiť.
Tych zamestnani je v dnesnej dobe uz velmi vela, len vela ludi nechape, ze na to treba - vzdelanie, kompetencie a cas a nie je to nic, co sa da robit pomimo ci pri detoch ci v stadiu "nic neviem, ale potrebujem peniaze"
Stovky veci môžeš robiť z domu.. len presne ako písala slečna vyššie … vzdelanie, čas aj v niektorých prípadoch investícia 🙂 väčšinou ti stačia dve z týchto troch veci
@olinecka53 tak schvalne: ja mám možnosť pracovať aj 100% z domu a budú za mna musieť nájsť nejakú náhradu keď pojdem na materskú - otázka je, čo vlastne vies ponúknuť? Ake máš vzdelanie, prax, kompetencie? Lebo tvoja otázka je len taký klasicky výkrik do tmy, ktorý tu vidíme pravidelne každý týždeň …
Cakam kedy niektora napise, ze hlada pracu z domu, ovlada AJ na B1, podvojne uctovnicstvo, ma skusenosti so SAP... Ale tak kvalifikovani ludia si pracu vedia najst aj bez MK... Ti co nemaju co ponuknut dufaju v zazrak.
Niejakej?