Práca vo výhradne mužskom kolektíve

sunny8
8. dec 2016

Zeny tie co pracujete v kolektive iba vyhradne muzskom ako to tam mate ? Neflirtuju s vami su slusni? Beru vas ako sucast kolektivu alebo vam davaju pocitit ze ste zena teda ina ako oni ? ;) dakujem za odpovede zaujimam sa ako to moze fungovat teraz nedavno ma tak preradili a zdaju sa mi byt dost neodbytni ;) v ramci srandy dufam ;P

jeennyv
8. dec 2016

@sunny8 za mna sa pracuje dobre...muzi iste blbosti co sa riesia medzi zenami neriesia a da sa niekedy lepsie dohodnut..ale to si nevyberies ci zeny alebo muzi, ak si s niekym, ze nesadnes vobec problem moze byt hocikde..

sunny8
autor
8. dec 2016

@jeennyv nestazujem sa aj mne sa to pozdava 🙂 dakedy sice mi davaju pocitit ze som "len" zena a nemusim o vsetkom vediet :D ale inak zlati su sranda musi byt

ukulela
9. dec 2016

co sa tyka flirtovania, dovolia si len potial, pokial ich nestopnes. ja som tak nepracovala, ale studovala. sama baba v skupine na vyske. vykrystalizovala sa nam tam perfektna partia. nefrajerila som sa ani s jednym 🙂

dominika6
9. dec 2016

@sunny8 v kolektíve si musíš určiť hranice hlavne ty..odtial potial..nesmie chýbať zmysel pre humor,mať pohotové reakcie na narážky a nebyť vzťahovačná..len tak prežiješ..
a aké sygnáli budeš vydávať ty,také dostaneš..a vyhýbaj sa žanatým..

sunny8
autor
9. dec 2016

@dominika6 si mi pomohla :D sak kolo mna robi jeden slobodny:D vsetko su zenaci:D ved viem ze xokokvek povedia tak zo srandy ;) cize nezvyknem aa urazat

littleslovak
9. dec 2016

na vtipy aj narazky ci sem tam flirt musis byt pripravena. ale je to aj o tom ako budes reagovat. urcite mas svoje hranice tak im ich naznac ked sa ti nieco zda moc. ale za mna osobne, nie je nad muzsky kolektiv.

lilyianka
9. dec 2016

Tiez myslim ze robit v muzskom kolektive resp tam kde je prevaha chlapov nad zenami je na nezaplatenie....muzi nie su vztahovacni a hlavne nerobia intrigy...snažia sa pomoct...aspon u nas je to tak...bola som v kancli s 3 chlapmi a super...aj ked niekedy clovek nemusi mat naladu na ich humor ale to si potom pekne zgustnu keby som sa ofucala...min.rom nastúpila nova kolegyňa....mlada baba a dost urazliva a vztahovacna....dali ju do kanclu s 5 chlapmi....😂😂😂 nomala to tazke...ale kvoli sebe....lebo sa na vsetko ofucala....

nyusika
9. dec 2016

@sunny8
spravat sa k tebe budu tak, ako sa budes spravat ty k nim.
v zivote by mi nenapadlo riesit, ci ma niekto bude balit v praci, sorry 😀
pred nastupom ma zaujimali uplne ine veci.

dominika6
9. dec 2016

@sunny8 no a priprav sa na žiarlivé manželky 😀 😀

malabiba
10. dec 2016

@sunny8 neflirtuju, ak ta zacnu respektovat ako kolegynu a uznaju tvoje schopnosti, naopak vazia si, ze maju kolegynu- zenu...mamzelky neziarlia, lebo nie je dovod, zalezi od teba ako sa k nim spravas...mam velmi fajn kolegov, nikdy by mi nenapadlo s nimi flirtovat a oni to respektuju

lubkavargova1
10. dec 2016

ja som zacala chodit vykonavat prax do ZVJS a ked sa "pochlapim" tak na dalsi rok si trufnem na riadne vyberovky...ale teraz mam okolo seba v skupine 18 chlapov. Mladsi aj starsi...a poviem ti, respektujeme sa maximalne. No dooooooooobre zo mna maju vacsiu srandu lebo na telocviku idem vyplut dusu a kym sa oni rozcvicuju tak ja idem skapat...ale aspon je sranda. Neviem, my na seba pozerame po profesionalnej stranke. Mna osobne by nikdy nenapadlo "balit" kolegu...to uz skor toho vymakaneho isntruktora co ma viac buzeruje pri behu, ze sa skoro uz plazim a on pozamojho chrbtu zreve "pridajte kolegynka" a ja dobre ze skoze nevyskocim ze "do ......................... ten sa tu skade nabral?" Ale mocno kvitujem, caka ta menej intrig 🙂