Ahojte, chcem sa opytat, ci niektora pracujete vo VUBbanke, pripadne v inej banke ako poradkyna klienta. Konkretne ma zaujima, ci sa to vsetko da naucit, ked clovek absolutne nema skusenost s takouto pracou.
Dakujem
Dá sa to naučiť, len musíš rada telefonovať, mať pevné nervy a silný žalúdok, niekto tam robí roky a niekto nevydrží ani mesiac
Ahoj, ja som začala ako 20 ročná po škole. Pre mňa najhoršie boli hypotéky všetko ostatné je jednoduché nemáš tam čo systémovo pokaziť. Ja som pracovala v SLSP. Vždy sa máš čo učiť, vždy sú nejaké zmeny ale ak chceš nie je problém.
Su aj lepsie možnosti ako isť do banky pracovať
Áno, dá sa to naučiť. Po škole, kedy som absolútne nevedela nič o bankovníctve (rozumej, dovtedy som bola len klientom), som nastúpila do banky na pobočku. Zvládla som to… Základne informácie o produktoch sa rýchlo naučíš, ovládať systémy tiež, potom ti už bude prirodzené ísť do detailov bankovníctva… 😉
Vždy sa dá všetko naučiť ak chceš, ale okrem učenia nových vecí sa hlavne priprav na to, že nadriadený od teba bude neustále požadovať predaj produktov a od toho budeš mať aj plat.