Práca vo verejnej správe

21. feb 2024

Paracuje niekto vo verejnej sprave? Páči sa vám? A platovo? Dostala som pozvánku na pohovor do verejnej spravy. No neviem ci to nie je len proforma s vopred vybraným kandidátom. Či mam vobec tomu venovať svoj cas a energiu, ked sa vsade hovori ako fubguju znamosti

magic08
21. feb 2024

pozvanku od koho, priamo od institucie, kam si predtym zasielala zivotopis? moze a nemusi to byt proforma, za pokus nic nedas

ibrunova
21. feb 2024

Ja robím, platovo otras, ale aspoň istota. Tiež som šla na pohovor s tým, že stratený čas, ale napodiv vybrali mňa. Práca ma baví, ale nevyžijem len z tohto platu.

andreakotesova
21. feb 2024

@ibrunova ja som na tom podobne 😁

autor
21. feb 2024

@magic08 priamo od organizacie na funkciu "Samostatný odborný referent na oddelení interného auditu a činností orgánov".
A s tym platom je to az tak biedne, bez moznosti zvysenia?
@ibrunova

ibrunova
21. feb 2024

U nás nemôžeš ísť za šéfom, aby ti zdvihol plat. Platy sú tabuľkové, pevné, podľa funkcie a odrobených rokov. Osobný mám taký, aby som nepadla pod minimálnu mzdu,už 11 rokov ten istý. Môj priamy nadriadený nemá dosah na môj plat a ten, ktorý má, sni nevie, že existujem.. Asi tak. Ale určite sú aj miesta, kde sú osobné príplatky v normálnej výške.. Ale ja som robila aj u súkromníka, kde som ťahala aj do noci a niekedy bol problém vôbec dostať výplatu, či dovolenku, alebo si v kľude vybaviť lekára. Takže všetko má plusy aj mínusy.

jankasamulko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz