Prosím pracuje/pracoval niekto v tejto firme? Na pozícii balička.Nenašla som žiadne referencie na túto prácu,preto skúšam cez MK.Ste spokojné v tejto firme? Vaše skúsenosti mi veĺmi pomôžu,ďakujem.
@marcellinomio Nebola som na pohovore.Videla som inzerat a zaujala ma táto práca.
Myslela som si že pohovor už máš za sebou 🙂 ale áno balíčka je super, daj si tam, ale je otázne či berú skutočne na baličku a neni to zámienka. Kamoška chcela tiež baličku, prišla na pohovor, vyše 200km a zadreli jej, že balíčku ešte neobsadzujú, ale inú pozíciu (tú horšiu, kde máš po roku reumu) 🙂 Keby vedela, že jej na mieste, zmení prac.poziciu, určite by nešla, dokonca ani Ja by som tam nevpáchla😂
@marcellinomio Ďakujem za príspevok.Áno ide o pracu balička,pozerala som prace cez pracovný portál Profesia.Až teraz keď píšeš o reume ma napadlo že by som pracovala asi v dosť v chladnom prostredí.A ja neznesiem velkú zimu,som uzimený typ človeka... V tom inzeráte je foto baličky a má pod plášťom oblečenú bundu.V poslednéj dobe nemám šťastie na prácu.Skúsila som prácu v Dubravke,inzerovali že lahká práca a na školení nám nepovedali že nebudeme mať štuple do uší.Pritom sa pracovalo vo veĺkéj hale a v hluku.Odišla som odtiaĺ,nemienim si poškodiť sluch.Síce nám školiteĺka tvrdila že hluk je v norme,no mne sa to nezdalo.Už po hodine tam ma rozbolela hlava.Plus tam bolo riziko úrazu rúk,no proste akosi nemám šťastie na prácu.
Pozri sa, vyskúšaj si dať žiadosť o nič nejde. Nemusíš ju prijať, a pokiaľ si z okolia nemáš to ďaleko. Aj kamoška to z profesie našla, oni dokonca tú pozíciu nemajú naschvál len na pohovore Ti ju ponúknu 🙂
Ahoj, daj vedieť ako si dopadla, ak si tam náhodou išla.
A skutočne ideš na baličku? Predpokladám, že si už bola na pohovore?