chcela by som sa opytat kto robi na podobnej pozicii co ta praca obnasa, konkretne ide o pracu v C a A, a ake su platove podmienky. dakujem
to znamena... platovo je to lepsie ci nie .. pretoze viem ze niekde sa vizuali radia k manazerom, ale kolko nmaju platovo nik nepovie..
@maria.vinea vizual platovo na urovni manazera? 🙂 To by som si pozrela 🙂 Naozaj rataj skor s platom na urovni predavacky, v tychto beznych retazcoch.
Predavačky majú cca 430 eur v čistom,robila som dakedy v takom reťazci,príprav sa na dlhé státie.
10 rokov dozadu predavacky robili normalne vyklady, teraz sa to vola visual merchandiser (aby to zaujimavejsie znelo) pritom je to stale iba predavacka s platom za minimum (522 eur minimalna mzda pre predavacku v hrubom)
Priprav sa na to, ze od teba budu chciet aby si robila sucasne predavacku. V praxi potrebujes odstat a odchodit celu pracovnu zmenu na predajni, na usporiadanie tovaru dostanes manual, takze kreativita ide bokom, skladanie vecne rozhadzanych veci po zakaznikoch, platovo asi ako normalna "len" predavacka.