Práca Visual merchandiser

maria.vinea
21. aug 2017

chcela by som sa opytat kto robi na podobnej pozicii co ta praca obnasa, konkretne ide o pracu v C a A, a ake su platove podmienky. dakujem

sintra
21. aug 2017

Priprav sa na to, ze od teba budu chciet aby si robila sucasne predavacku. V praxi potrebujes odstat a odchodit celu pracovnu zmenu na predajni, na usporiadanie tovaru dostanes manual, takze kreativita ide bokom, skladanie vecne rozhadzanych veci po zakaznikoch, platovo asi ako normalna "len" predavacka.

maria.vinea
autor
21. aug 2017

to znamena... platovo je to lepsie ci nie .. pretoze viem ze niekde sa vizuali radia k manazerom, ale kolko nmaju platovo nik nepovie..

sintra
22. aug 2017

@maria.vinea vizual platovo na urovni manazera? 🙂 To by som si pozrela 🙂 Naozaj rataj skor s platom na urovni predavacky, v tychto beznych retazcoch.

lasina
22. aug 2017

Predavačky majú cca 430 eur v čistom,robila som dakedy v takom reťazci,príprav sa na dlhé státie.

deltaa
22. aug 2017

10 rokov dozadu predavacky robili normalne vyklady, teraz sa to vola visual merchandiser (aby to zaujimavejsie znelo) pritom je to stale iba predavacka s platom za minimum (522 eur minimalna mzda pre predavacku v hrubom)