Ahojte ,veľa čítam o práci virtuálnej asistentky.Ako sa ňou môžem stať?? Ďakujem
@eleanor2510 a kde sa robí taky kurz a koľko to stojí?
Ja nepoznam nikoho, kto by to robil 😉 to je dalsi podvod....
Pozri si inzeráty https://www.jaspravim.sk/sluzby/obchodne/virtua... aké znalosti a skúsenosti ponúkajú a porozmýšľaj čo z toho ovládaš, alebo sa chceš naučiť aby si mohla ponúkať.
Moja kamaratka si robila kurz, strasne z toho bola nadsena, preplatil jej to urad prace, a úprimne, su to 2 roky a ani si v tejto praci neskrtla... Fakt neviem, aky je po tom dopyt, ale bohvieaky asi nie
Tiež mám pocit že je násobne viac ľudí, ktorí chcú z domu 3 hodiny denne poklikať emaily ako tých, ktorí by reálne takúto asistentku potrebovali.
To čo je za kravinu? Kto by toto potreboval?
Ja poznám babu, ktorá to robí. Ma dobrú angličtinu a vyzná sa v marketingu, nemá núdzu o zákazníkov.
Je dôležité, čo ponukas, ako to vieš predat, na tvojej vytrvalosti a šikovnosti, pretože tie začiatky môžu byt ťažké ako takmer pri všetkom.
Netreba kurz na virtualnu asistentku 🙂 je to fajn pre firmy, ktore potrebuju vypomoc, ale nechcu/nemozu na to zamestnat full time interneho cloveka. VA moze robit zakladnu administrativu (evidencia faktur, rezervacia hotelov, leteniek, vyplnanie tabuliek, nahadzovanie popisu tovaru na eshope...), preklady, prezentacie, grafy, podklady, a aj "odbornejsie" ako priprava podkladov specifickych veci, spravovanie socialnych sieti vratane obsahu, tvorba a posielanie newslettrov...uctuju si od 5 po xy za hodinu. Mas vyhodu, ak si v niecom dobra. Treba k tomu sebadisciplinu, zodpovednost, dobry time management a idealne poznat ludi, ktorym svoje sluzby ponuknes, aspon na zaciatok. Nie, nie som VA 🙂
Poznám babu ktorá to robí. Ale začínala úplne na začiatku. Aj predtým robila z domu.
Momentálne má viac klientov. Ale všetkých pozná z predchádzajúcich prác.
Spravuje Facebook viacerým, robí prezentácie produktov. A podobne.
Musis si urobit kurz