Práca - viazaný finančný agent Generali

pucadelachlupa
27. okt 2020

Ahojte chcem sa opýtať či má niekto skúsenosti s touto prácou konkrétne pre Generali či je to naozaj take Easy ako to propagujú je tam aj nástupný fix ktorý ale ak odídem do roka musim vrátiť toto má na tom dosť odrádza nakoľko mám robiť aj servis na pobočke sedieť tam 3x do týždňa a potom ak budem musieť vrátiť tie peniaze tak zadarmo? Môj čas tomu obetujem a nič? Ďakujem

yvanielka
27. okt 2020

@pucadelachlupa jednoduché to určite nie je, ale ak ste pripravená na predaj produktov a plnenie plánov tak ok

ivkazba
27. okt 2020

Ja mám za sebou 18 rokov vo finančníctve. Toto čo píšeš ty, je to práca na živnosť a tvoj príjem budú provízie z toho,čo predáš. Plus dostaneš aj fix, ktorý ale vrátiš ak do určitého času odídeš. Je to bežná vec v tomto sektore podnikania, je to na odradenie tých, čo by iba chceli prísť, zobrať prachy, posedieť a potom odísť. Apropo, ak predáš životné poistenie a klient ho do 2 rokov zruší, tiež budeš musieť províziu vrátiť (štandard v každej poisťovne).

Takže záver... je to skvelý job, mnohí ľudia ho robia roky a roky zarábajú mesačne 3 a viac tisíc (poznám X ľudí, ktorých priemerný príjem mesačne je 8-10 tisíc, ale nerobia pre konkrétnu poisťovňu). Ale nie je to job pre každého. Hlavne nie pre tých, ktorí hľadajú job s istotou fixu. A nie je to job pre tých, ktorým je trápne ľudí s niečím osloviť.