Práca v Zare

majka_7778
2. júl 2021

Ahojte chcem sa spýtať či tu má niekto nejaké skúsenosti v zare ,kto tam pracoval ,aké to podla vas je,bolo ale hlavne skusenosti vase s touto pracou .Dakujem za vsetky odpovede.

gabika0825
3. júl 2021

@majka_7778 ahoj, no v zare konkrétne nie, ale mám kamarátku čo robila menezerku v bershke a je to tá ista firma. Čiže podľa mna sa to nejak nelíši, akurát že v zare robia aj online objednávky na predajni. Čiže na to majú personál. To mi ona hovorila. A čo sa týka tej bershky tak bola najprv spokojná ale potom odisla lebo už toho bolo veľa, ale záleží asi na akú pozíciu ideš. Podľa mna klasická práca s ludmi .

sarahsamik
16. feb 2022

Ja mám skúsenosť 🙂. Je to ťažšie ako to vyzerá. Neustále na nohách, človek si ani nemá čas sadnúť na 5min, vkuse ukladať oblečenie, triediť podľa veľkostí, za kasou veľmi veľa ľudí,ktorí sú nervózni a odskacete si to vy.Je tam veľmi veľa úloh od manažérov- niekedy nestíhate sa ani nadýchnuť a najlepšie by bolo ak by ste boli ako 1osoba na 5miestach naraz. Na sklade máte napríklad nájsť za hodinu 130veci.. Ak ste mladá a v dobrej kondícii, trpezlivá, tak dotoho🙂

slniecko1976
23. júl 2023

@sarahsamik mám dosť...

neth01
22. mar 2024

@sarahsamik Zdravím, chcela by som sa opýtať, ako to funguje ako brigádnik? Dopočula som sa že bývajú rozpisy mesiac dopredu ale občas sa môže stať že človek môže vypadnúť a chcem sa opýtať akým štýlom je najlepšie dať vedieť že človek nemôže, lebo__.
Mám dosť s týmto zle skúsenosti a chcela by som sa teda opýtať niekoho kto tam robil. Lebo mám v plane ísť aj na dovolenku na týždeň a niečo a tiež že ako to riešiť. Ďakujem.

sarahsamik
22. mar 2024

@neth01 dobrý deň, ja som vedela len o brigádnikoch cez PJ servis, o brigadnikoch priamo zo Zary neviem, zvyknú si objednávať cez rôzne agentúry beigadnikov, keď je ich tak malo