Práca v zákazníckom servise s nemčinou a češtinou, Home office Telus

monciika
13. sep 2022

Ahojte máte niekto skúsenosti s touto prácou? Mám ísť na pohovor a na stranke majú písané home office.. poskytovanie komplexneho zákazníckeho servisu cez telefón, e-mail a písomne. No volala mi pani z tade že teda je to kontrolovanie skla a či mi nerobí problém robiť sviatky a tak. S tým problém nemám len je to trošku zavádzajúce, nemala som čas sa s ňou viac rozprávať lebo som bola v práci (no chcela by som ju zmeniť). Tak by som chcela len vedieť bližšie info či vôbec tam ísť alebo čo. Lebo na nete ohľadom tejto práce sú veľmi zlé recenzie. Ďakujem za každú radu. Pridávam aj foto bližšie čo tam asi tak písali.

michaela567y
13. sep 2022

Ahoj, tiež som to videla. Kontrolovanie skla z homeoffice? To je divne nie? Ale sla by som na pohovor, aspoň sa dozvieš viac info.

candy242
6. nov 2023

@monciika ako ste dopadli? Mňa to tiež zaujíma

monciika
autor
10. nov 2023

@candy242 zavádzanie celý text. Išla som na pohovor a bolo tam normálne práca vo fabrike pri páse , kontrola skla.. 3 zmenka žiadny office. Keď som aj videla inzerát s tymto s ich názvom, ani som nereagovala už. Reagovala som priamo na tento HO, na to čo som poslala screen a nie práca vo fabrike. 🤷🏼‍♀️