Pracoval niekto v zahraniči cez agentúru ESPOR ake mate snou skusenosti. Ďakujem
A načo chceš ist cez agenturu? Je x portalov s inzeratmi. Odpises priamo zamestnavatelovi a nemusis platit ziadnej agenture poplatky..........Ja tak fungujem, mam nastavene, ze mi chodia denne pracovne ponuky do mailu.
Je skoro jedno ci ides na priamo alebo cez agenturu.Po covide je situacia v gastro katastrofalna.Nie je personal a prave sezonny zamestnanci to maju zachranovat.Osobne poznam jednu pani,ktora chodi viac ako 10 rokov na zimu a leto sem do CH.Neveril som ci je to mozne a hlavne teda tu v CH.Velmi malo pozitivnych skusenosti.Samozrejme minimalny plat,robota od rana do vecera,volno 1x do tyzdna.Odisla z viacerych hotelov po dvoch,troch tyzdnoch a potom problem s vyplatenim.Samozrejme su aj dobre hotely,len tie nemaju problem s personalom.Nie je vsetko zlato,co sa blysti a vzdy ide len o peniaze.Lacny personal,väcsi zisk pre majitela.Ked do zahranicia,najlepsie cez niekoho kto tam pracoval alebo tam pracuje.Drzim palce vsetkym,ktori si hladaju pracu vonku,nech sa im to podari.Skuste na fb skupiny cesi a slovaci vo svajciarsku,slovaci v rakusku atd.
@homerodos Ahoj,kde hladas pracu a v akom obore?