Práca v zahraničí cez Espor

homerodos
26. okt 2023

Pracoval niekto v zahraniči cez agentúru ESPOR ake mate snou skusenosti. Ďakujem

tundra
26. okt 2023

@homerodos Ahoj,kde hladas pracu a v akom obore?

homerodos
autor
26. okt 2023

@tundra ako chyžná našla som inzerát rakusko nrm3cko taliansko cez tuto agentúru ale hladala som na internete recenzie alebo niečo ohladom tejto agentúre a nič som nenašla a ma iba jeden inzerát .

tundra
26. okt 2023

@homerodos Mozem poslat,ak chces agentury tu v CH do sukromnej spravy.

homerodos
autor
26. okt 2023

@tundra nie nechcem mna zajima ta agentura na ktorú sa pýtam ďakujem

bmolko
27. okt 2023

A načo chceš ist cez agenturu? Je x portalov s inzeratmi. Odpises priamo zamestnavatelovi a nemusis platit ziadnej agenture poplatky..........Ja tak fungujem, mam nastavene, ze mi chodia denne pracovne ponuky do mailu.

homerodos
autor
27. okt 2023

@bmolko a pošleš mi nejaký ten portál lebo ja ked dám práca v zahraniči najde mi to iba agenture

domi235
29. okt 2023

@bmolko mozes aj mne poslat, stranku kde hladat prqcu ale bez agentury

skrata13
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domi235
30. okt 2023

@skrata13 a nasla si potom dobry job?

skrata13
31. okt 2023

@domi235 no ja som robila kadečo cez agentúru som nemala nikdy dobrú prácu

kamatopo
31. okt 2023

@skrata13 toto si mala napísať aj priamo do recenzie k agentúre na sociálnych sieťach. Takto by si ušetrila čas ďalším ľuďom

skrata13
31. okt 2023

@kamatopo napísala som, zmazali

kamatopo
31. okt 2023

@skrata13 agentúra na úrovni. 🤦

tundra
31. okt 2023

Je skoro jedno ci ides na priamo alebo cez agenturu.Po covide je situacia v gastro katastrofalna.Nie je personal a prave sezonny zamestnanci to maju zachranovat.Osobne poznam jednu pani,ktora chodi viac ako 10 rokov na zimu a leto sem do CH.Neveril som ci je to mozne a hlavne teda tu v CH.Velmi malo pozitivnych skusenosti.Samozrejme minimalny plat,robota od rana do vecera,volno 1x do tyzdna.Odisla z viacerych hotelov po dvoch,troch tyzdnoch a potom problem s vyplatenim.Samozrejme su aj dobre hotely,len tie nemaju problem s personalom.Nie je vsetko zlato,co sa blysti a vzdy ide len o peniaze.Lacny personal,väcsi zisk pre majitela.Ked do zahranicia,najlepsie cez niekoho kto tam pracoval alebo tam pracuje.Drzim palce vsetkym,ktori si hladaju pracu vonku,nech sa im to podari.Skuste na fb skupiny cesi a slovaci vo svajciarsku,slovaci v rakusku atd.

domi235
31. okt 2023

@skrata13 boze mne to tak pride, ze kazdy len oblbuje keby bola seriozna agentura tak ludia su spokojni ale aj agentura.

skrata13
31. okt 2023

@domi235 ono v zahraničí budete vždy len lacná pracovná sila,kus od kusu, tam nie ste človek pre nich