Dobrý deň má niekto skúsenosti s agentúrou c/group alebo c+group, ponúkajú prácu v Nemecku no však nikde som nenašla žiadne hodnotenia…
@kikuska_wedge Dobry vecer prajem,chcem sa spytat ako pochodil vas brat ces tu agenturu,teraz mame tiez vycestovat tak by som bol vdacny za rezenciu dakujem s pozdravom P,Cibula
@pavolcitron kedze nenasiel nikde ziadne recenzie ponuku neprijal
Dakujem za info
Zdravím, určite neodporúčam!! Boli sme tam minulý rok. Pani nám povedala že budeme mať výplaty každý týždeň, nebolo to tak, máš maximálne zálohu po týždni. Výplatu máte až 25. Nasledujúci mesiac, čo mi sme boli skoro bez peňazí keďže nám povedali že výplata každý týždeň. Jednanie od agentúry hrozné. Ubytovanie: zadarmo ale steny splesnute spoločná kuchyňa, záchod sprcha. Drogy na každom kroku ako na ubytovaní tak aj v práci. Práca nebola zlá. Ale nemáte tam žiadne príplatky za soboty a nadčasy všetko si berie agentúra.... Žiadne stravné lístky. Nemajú tam doktora, a keď ste na PN u nich na ubytovni chcú vám zarátať ubytovanie ako platené (myslím že 50€ na deň) len kvôli tomu že nemajú doktora a ty nechodíš do práce. Zlá skúsenosť neodporúčame spolu s priateľom.
Plus ešte píšu že príspevok na cestu a stravu.... Nič také nedostanete. Preukaz že zadarmo za dva mesiace....ani ten vám nedajú.
@natviki ahoj. Ako ste s tou agenturou pochodili? Brat ma cez nich teraz vycestovat do Nemecka a tiez som nenasla ziadne recenzie.