Dobrý večer, už dlhšie si hľadám prácu v zahraničí a keďže nemám žiadnu známosť tak chcem ísť cez agentúru.
Viete mi poradiť nejakú dobrú? Ideálne pre pracovné pozície ako skladník, operátor alebo niečo podobné pre páry, keďže chcem ísť s mojou priateľkou. Nečakám zo začiatku nejaký vysoký plat ale už mi ponúkali prácu za 1200 bez ubytovania a to mi príde na Nemecko výsmech.
Keby ste sa podelili o svoje skúsenosti alebo rady bol by som vám veľmi vďačný.
@hubert321 a otázka co očakávaš? 1200 netto je dobre
@stellarstar 1200 netto v nemecku je skutocne vysmech.
@stellarstar krajiny ako Nemecko, Rakúsko ideálne, kde sa viem dopraviť autom. Jazyky tak slovenčinu a angličtinu na komunikatívnej úrovni a nemčinu základy.
aktualne 755 ponuk na umyvaca riadu v AT
Keď ovládaš len základy a nemáš prax a roky nečakaj hneď 1500 2000 netto. Pracujem v at už roky. Keď chceš mať 100% istotu kukni na ams.at/jobroom volne miesta tam si môžeš nastaviť spolk.krajinu, mesto, odbor v ktorom chceš pracovať atď a môžeš hľadať.
@bessie12 to fakt? 😡
@stellarstar áno bohužiaľ. Pred štrajkom som pracovala 5 dní a teraz len 3. Na budúci týždeň mam naplánované 4 dni, tak dúfam, že to tak aj zostane.
@hubert321 bez nemciny v at moc nepochodis. A skor by som sla do vyroby, vecne hladaju ludi a hlavne odrobis 8 hodin a mas veget. Priplatky za poobedne a nocne su fajn. Gastro je najhorsi sektor s minimalnymi platmi v zakladoch. A hlavne, v at sa riesia kolektivky a gastro ju ma jednu z najhorsich, ak nie aj najhorsiu...
@bessie12 držím palce toto uz ako dosť
@hubert321 zahraničie je veľký pojem, do kt krajiny chceš ist? Ovládaš jazyk?