Práca v zahraničí

lupienok8
15. nov 2022

Dobrý deň. Chcela by som ísť pracovať do zahraničia. V zahraničí som ešte nebola. Vedel by mi niekto poradiť nejakú agentúru, cez ktorú by som si našla prácu? Kto by mi vedel sprostredkovať prácu? Nejaké skúsenosti? Pozerám si rôzne pracovné ponuky, ale chcela by som vedieť ako ste sa tam ostatní dostali, ktorí tam pracujete.
Za odpovede ďakujem.

melanta
15. nov 2022

A chceš ísť pracovať do ktorej krajiny? A na akú pozíciu? To je dosť dôležitá informácia. Môj muž teda nešiel cez agentúru, jeho postup ti radiť nebudem, ale je rozdiel, či chceš ísť robiť robotníka, sestru, lekára, marketing. Či chceš ísť robiť do AT, DE, FRA, severské krajiny, USA. Ťažko ti niekto poradí, keď nevie tieto podstatné detaily.

svetlonos
15. nov 2022

@lupienok8
Ahoj,
aky vies jazyk, co vies / chces robit a kolko mas rokov? Ake prac skusenoszi mas na sk ?

sense
15. nov 2022

Ak vieš jazyk tak hľadaj na príslušných portáloch danej krajiny

lupienok8
autor
15. nov 2022

Mám 24 rokov, pracovné skúsenosti mám. VŠ nemám, chcela by som si nájsť nejakú prácu
v sklade, v obchode.

melanta
15. nov 2022

Používateľka lupienok8 už nemá účet na Modrom koníku. K tomuto kroku sa rozhodla sama používateľka.

bessie12
15. nov 2022

@melanta možno už niečo nasla 😀

melanta
15. nov 2022

@bessie12 snáď má dievča šťastie 😀

stellarstar
15. nov 2022

Nejak rýchlo zdrhla 🤣🤣🤣

melanta
15. nov 2022

@stellarstar možno zistila z otázok, že musí ovládať cudzí jazyk pre prácu v zahraničí. 😀

bessie12
15. nov 2022

@melanta tak snad ano 😀
@stellarstar ako to vravel moj byvaly "kochajmy ludzi, bo tak szybko odchodzą" 😂 To bol u nas aj taky slogan, kvoli tomu ako ludia rychlo odchazdzali ( alebo skor utekali ) z tej agentury 😀

matabb73
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
klarisav
1. aug 2023

Dajte pozor na stranku “ponukapracevzahranici.sk” su to podvodnici, mna a mojho kamarata okradol o 350€. Tvari sa, ze zhana pracu a pri tom sa nic nedeje. Nic vam nezozenie. Same vyhovorky a stale posuvanie terminov. Je to uplny chudak, pretoze okrada studentov, ktori si chcu ist zarobit.