Dobrý deň, zaujíma ma tie, ktoré pracujete alebo ste pracovali v účtovnej kancelárií, ako to tam máte ? Koľko firiem máte na starosti ? Ste v menšom či väčšom kolektíve ? Všetko stíhate v rámci pracovnej doby alebo musíte ostať dlhšie ? Ako ste flexibilný v rámci doby ? Plat a benefity. Ďakujem za odpovede.
na toto sa podla mna neda odpoved presne tak ako to bude v skutocnosti. zalezi to od vela roznych faktorov, napr kolko ma ta firma klientov, akych klientov, ci odovzdavaju doklady az na poslednu chvilu atd.... na toto by Ti odpovedal dobre len niekto z tej konkretnej uctovnej kancelarie 😉
Áno myslím firma, ktorá externe spracováva účtovníctvo iným. :D Preto sa pýtam, či tu niekto nie je, kto je zamestnancov v takejto účtovnej firme.
robim ucto externe a preto som Ti odpisala. Nikto Ti tu neda lepsiu odpoved iba ak by pracoval priamo v tej, do ktorej sa hlasis.
Skoro každá firma to má zabehané na svoj spôsob, ale termíny uzávierok sa musia dodržať, ak treba tak robiť aj nadčas alebo doma. Treba sa opýtať pred nástupom.
Ano pracujem, ale uz po rokoch odchadzam. Ja som mzdová a mala som 250ludi na vypocitanie. Neznasam to a som rada ze som sa dokazala postavit na vlastne nohy 🙂
Pre ujasnenie - zaujima ta praca vo firme, ktora sa venuje vedeniu uctovnictva inych firiem externe. Ano?