Práca v Tescu

15. júl 2023

Čaute,už sa to tu rozoberali,ale možno trocha viac a novších skuseností by pomohlo pri rozhodovaní.Mám možnosť ísť pracovať do Tesca ako predavač,pokladník a ešte do jedných potravín maličkých.Tesco plat lepší.Potraviny sú ok.Tesco zvažujem.

sajmonka_1216
15. júl 2023

sesternica robí v Tescu na dohodu popri RD a povedala, že keby nemusela, nie je tam ani minútu

autor
15. júl 2023

@sajmonka_1216 dakujem

neznamaznama
15. júl 2023

Záleží od kolektívu. Práca nie je med lízať, ale úprimne? Lepšie, ako niekde za pásom. Ja by som zas nemohla robiť u nás v malých potravinách. Vidím tam tie ženy a ide z nich hrôza. Nehovorím, že Tesco je výhra, ale našla som tam aj fajn ľudí, s ktorými si rozumiem. Veľmi veľa však záleží na riaditeľovi/riaditeľke. Ak to vedie niekto normálny, aj práca je super, ak k nám príde niekto, kto je blbec, hold, aj práca je taká. Rozhodnúť sa na základe toho, čo ti tu povedia ženy sa asi nedá, lebo každému vyhovuje niečo iné. Jedine vyskúšať. Držím palce.

autor
15. júl 2023

@neznamaznama ďakujem

zuzanna33
15. júl 2023

Ako každý veľký reťazec je to drina či nočné ranné proste sa nezastavíš ale všetko záleží aj aký máš život,deti atď ja by som pri deťoch len na skrátený išla no radšej by som volila niečo iné nejaký butik, klenotníctvo, pretože v Tescu budeš mať svoj úsek a zodpovednosť za peniaze

autor
15. júl 2023

@zuzanna33 vdaka