Práca v Telecome

da2308
10. júl 2017

Dobry den, chcela by som vas poprosit o zdielanie informacii , mozno rád.
Bola som pozvana stvrtok na pohovor do telekomu-predajca na pobocke. Viem, ze to nieje praca snov ale momentlane mam len smiesnu brigadu a zalezi mi na tom aby som to miesto dostala. Pohovor sa sklada z dvoch kôl, známa mi okrajovo spominala ze sa tu zaujimala o miesto a jej pohovor prebiehal formou: meno priezvisko-opisat zivotopis, otazka preco prave oni, ci viem ake maju platy a potom modelova situacia ze ona bola kvetinarka a personalistka si chcela vybrat kvety...prosim vas ako by ste reagovali a je tu niekto kto ma skusenosti s takymto pohovorom? Este som sa na takomto pohovore nezucastnila a naozaj mi natom zalezi. Dakujem za odpovede aj rady.

kacena4
10. júl 2017

ahojko no v kazdom pripade ak chces pracovat v telecome t.j. ako predajca musis ovladat ich produkty, takze sup na net a nastuduj si ich produkty aby si sa mohla blisnut a porozpravat im ake maju co ponukaju a hlavne co je to za spolocnost. ok je to telekomunikacna ale preco prave u nich, PRECO "ONI" budes predavat ich produkty takze skus ich presvedcit ze ten ich produkt je fakt lepsi ako susedove a ze sa v nich vyznas... dolezite je ze vies rozpravat to musi vediet predajca musi byt slusne obleceny, nie zasa skrobene, ani vystredne, a hlavne usmievavy mat dobru naladu. ja napar. ked som isla na pohovor na sekretarku tak ma hned brali na predajcu hoci na to vobec nemam zaludok... drzim ti palce

samko777
19. dec 2018

@da2308 Ahoj. Prosim Ta dostala si tu pracu v Telekome ? Ak ano, ako si spokojna ?