Dobry den, chcela by som vas poprosit o zdielanie informacii , mozno rád.
Bola som pozvana stvrtok na pohovor do telekomu-predajca na pobocke. Viem, ze to nieje praca snov ale momentlane mam len smiesnu brigadu a zalezi mi na tom aby som to miesto dostala. Pohovor sa sklada z dvoch kôl, známa mi okrajovo spominala ze sa tu zaujimala o miesto a jej pohovor prebiehal formou: meno priezvisko-opisat zivotopis, otazka preco prave oni, ci viem ake maju platy a potom modelova situacia ze ona bola kvetinarka a personalistka si chcela vybrat kvety...prosim vas ako by ste reagovali a je tu niekto kto ma skusenosti s takymto pohovorom? Este som sa na takomto pohovore nezucastnila a naozaj mi natom zalezi. Dakujem za odpovede aj rady.
ahojko no v kazdom pripade ak chces pracovat v telecome t.j. ako predajca musis ovladat ich produkty, takze sup na net a nastuduj si ich produkty aby si sa mohla blisnut a porozpravat im ake maju co ponukaju a hlavne co je to za spolocnost. ok je to telekomunikacna ale preco prave u nich, PRECO "ONI" budes predavat ich produkty takze skus ich presvedcit ze ten ich produkt je fakt lepsi ako susedove a ze sa v nich vyznas... dolezite je ze vies rozpravat to musi vediet predajca musi byt slusne obleceny, nie zasa skrobene, ani vystredne, a hlavne usmievavy mat dobru naladu. ja napar. ked som isla na pohovor na sekretarku tak ma hned brali na predajcu hoci na to vobec nemam zaludok... drzim ti palce