Práca v Tedi alebo SuperZoo

angelika890725
12. dec 2023

Dobrý deň

Kto robil v Tedi alebo v SuperZoo? Do Tedi by ma zobrali, do Zoo idem v piatok na pohovor. Aká je práca v tých obchodov? Robila som už na smeny 12 hodín,v pokladni, takže to nie je problém. Ďakujem vopred za odpovede

misulkasikulka
12. dec 2023

@angelika890725 ja som pracovala v Tedi ale záleží asi aj od veľkosti predajne pretože my sme mali dosť malú predajňu a roboty poriadne ani nebolo…práca na pokladni veľmi jednoduchá mávali sme maximálne 2palety keď prišiel nový tovar naozaj absolútne nenáročná práca no bola som aj na služobnej ceste tam sa chodí pomerne často a vychytala som predajňu na ktorej vôbec nestíhali obrovský neporiadok chaos zmätok čiže ja si myslím že záleží aj od toho… ale ja odporúčam mne sa celkom páčila tá práca asi aj kvôli tomu že ma baví práca na pokladni…držím palce pri rozhodovaní

marsmykkok
12. dec 2023

Nerobila, ale poznám. Superzoo musíš aj chovať zvieratá, čistiť im klietky, je tam požiadavka aktívne núkať klientovi tovar, máš tam vernostný systém na ktorý by si mala upozorniť tiež. A ak príde kontrola a neoslovíš aktívne zákazníka, neponúkneš mu niečo navyše, neponúkneš kartu a nedodržíš iné veci budeš drbaná.
Tedi mi príde taký freestyle čo sa tohto týka. Tam si dokladáš tovar, si na pokladni, ak ťa niekto osloví poradíš. Ale ľudia si tam pozerajú tovar väčšinou samostatne, nemusíš ich oslovovať a núkať čo nechcú, ponúkať vernostnú kartu a podobne. Ja by som volila Tedi.

cacianka
13. dec 2023

@marsmykkok zoo, neviem už či presne táto firma, boli v relácii Utajený šéf, a presne takto sú monitorovani, tajný zákazník a podobne

marsmykkok
13. dec 2023

@cacianka tuším áno bol tuším aj petcenter aj superzoo. . To máš teraz väčšinu obchodov tak, že posielajú tajné kontroly a aby si sa vtierala zákazníkovi hoci vidíš že len pozerá či nepotrebuje pomoc. A potom mu ponúknuť niečo navyše hoci vidíš že nemá peňazí nazvyš alebo sa ponáhľa. A potom máš pri pokladni veci, tie by si mala tiež ponúknuť že máme v akcii to a to nechcete? Potom otravovať s vernostnou kartou a presviedčať aby si založil. Toto je vyslovene nepríjemné aj zákazníkovi aj predavačovi. Preto keby už mám robiť raz v obchode chcem obchod kde dokladám, blokujem a aktivita je na mne. Proste ak vidím že si zákazník nevie poradiť oslovím a poradím, ak viem že by sa mu mohlo ešte niečo hodiť ponúknem, ale ak to chce aj zákazník, nie nasilu lebo majú také nezmyselné pracovné postupy a musím ich dodržiavať.

cacianka
13. dec 2023

@marsmykkok mne je to priam odpudive, takto vnucovať.