Dobry den.Chcete robit v taxisluzbe?
Moje skusenosti zacinajuceho taxikara:
Vybavenie vsetkych nalezitosti mi zabralo tri mesiace.Musel som dodat tri vypisy z registra trestov,dva z registra vodica...Na kazdy podpis som na dopravnom urade cakal tri tyzdne.Vratane poplatkov ma vystavenie koncesie so zaregistrovanim auta stalo cca 400e.
A na zaver som s dobrymi umyslami vstupil do taxi RYDE,kde mi za 110e na tyzden prenajali auto,pricom som musel zaplatit 750e zalohu.Po dvoch tyzdnoch vysedavania v aute v Bratislave som auto vratil.Lebo ani v spicke od pol tretej do pol siedmej poobede som nemal ani jednu jazdu.Pri ukonceni zmluvy mi nauctovali zmluvne pokuty,takze mi z depozitu nevratili nic.
Tymto chcem upozornit vsetkych slusnych ludi,aby sa nenechali nachytat ako ja.Skoda,ze som musel prist o temer 1000e aby som dal na znameho,ktory robi pre velku firmu.Sice musi mat svoje auto,ale v spicke ma dost zakaziek.
A ako vychadza zarobok?Po odpocitani rezie a poplatkov firme,sa da zarobit 1000e v cistom,na viacej treba robit viac ako 10 hodin a v noci,co sa neda vydrzat neustale.