Ahojte,
Máte niekto skúsenosti s prácou v tabak? Pracovalo by sa systém 2 dni ranna 2 dni poobedna 2 dni voľno. 12 hodinové smeny. Celkom ale nerozumiem ako by bola ta poobedna od ktorej do ktorej. Vždy som pracovala na 8 hodín denne tak tomu moc nerozumiem a nechcela som byť na pohovore za blbú. 😂Budem rada keby mi to niekto vysvetlil pripadne ci mate skusenost s prácou v tabaku 🙂 vďaka
@22abigail22 nie pani na pohovore vravela tak ako som písala vyššie 2 dni ranna od 8 do 20:00 2 dni pobedna a dva dni voľno
@adriana2109 prosím ťa a tá poobedna je potom od koľkej do koľkej???
@adriana2109 prvý raz vidím takéto smeny,že 12hodinove a ešte aj ranné poobedne,buď sa pracuje krátky dlhý týždeň 12h smeny..tak ako písala pani vyššie,alebo sa pracuju 8h smeny..a vtedy to môže byť že ranné a poobedna...ale dokopy ranné poobedne a ešte aj 12h...mi logika nepustí..keď je raz otváracia doba od 8-20.00
@adriana2109 iba ak by tie poobedne smeny boli kratšie..keďže ráno a doobeda býva menej ľudí...tak môžu mať systém že od obeda do záverečnej ... súčasne budú pracovať 2 baby naraz...
Podla mna dvakrat ranne od 8-20 a dvakrat poobedne od 12-20
@deginko no ved mne to tiež nejde do hlavy zrejme to bude na krátky dlhy týždeň len som to asi nepochopila...
@adriana2109 pozri si otváracie hodiny danej predajne....či nie sú otvorený do 22:00
@adriana2109 ešte to môže byť, že ranná od 8 do 20 a poobedna od 10 do 22.
@mogaa sú do 8 otvorený každý deň
@adriana2109 no ak si si istá že majú otvorené od 8-20:00a a robia sa 12-tky, tak jedine 2dni robiť a 2dni volno....prípadne je možné že sú otvorený síce 12-hodín ale na smene sa menia teda 1kolegyňa príde na 8-mu a druhá na 10-tu a sú spolu na smene len časť dńa kedy je najviac roboty a ráno a večer ostáva len jedna....veď si tam zajtra zavolaj a spýtaj sa na to...
Zdravím rada by som sa opytala či ste sa tam nakoniec zamestnala ak áno ako ste bola spokojná
@nikadamianko dobrý deň áno pracovala som tam,ale akonáhle som zistila aký tam majú prístup manažéri tak som po týždni ešte v skúšobnej dobe odišla 🙂 práca ako taká ma bavila ale nemienila som sa naťahovať s manažérmi ohľadom každej drobnosti
@adriana2109
Nemáte na myslí to, že budete pracovať formou krátky - dlhý týždeň? Čiže jeden týždeň 2 dní robíš každý deň po 12 hodín a ďalší týždeň budete pracovať 5 dní po 12 hodín a z toho 2 dní voľna?
Lebo tak sa bežne pracuje v tabake (osobne som nepracovala ale poznám veľa ľudí, ktorí to majú takto)