Práca v Superzoo

pabla99
3. sep 2023

Dobrý večer prajem nájde sa tu niektorá/ý z vás kto pracoval alebo pracuje v SUPER ZOO? Či už brigádne alebo normalne na TPP. Čaká ma tam pohovor a neviem čo od tej práce očakávať. Či sa tam reálne pracuje krátky/dlhý týždeň a tak celkovo nejakých pár slov o tejto praci.

zelenakobyla123
3. sep 2023

@pabla99 počítaj s tým, že budeš musiet čistiť teráriá/akváriá, kŕmiť zvieratá (aj cvrčkami, červami a hadov myšami), ťahať 15kg balenia granulí atď…

pabla99
autor
3. sep 2023

@zelenakobyla123 ďakujem za tvoju odpoveď. Je mi jasne že sa budem naťahovať aj s ťažkými vecami lebo je to obchod aj s tovarom (viem, že sa tam nejdem maznať so zvieratkami). Ku chovateľstvu mám práveže veľký vzťah tak preto ma láka tento smer. Nie je mi to cudzie. Btw tri roky som robila v jednom nemenovanom obchodnom reťazci tak viem čo je to naťahovanie sa s tovarom ☹️
Skôr či sa tam naozaj robí ten dlhy a krátky týždeň a aké je tam reálne finančne ohodnotenie lebo predsa mám to troška ďalej na dochádzanie a pokial by som tam mala tráviť každý deň, neviem či sa mi to oplatí.

ckocka
3. sep 2023

@pabla99 Však to sa všetko dozvieš na pohovore.

mathob
3. sep 2023

@pabla99 kamoška tam robí a robia krátky dlhý týždeň

pabla99
autor
3. sep 2023

@ckocka no veď jasne že sa opýtam na všetko ale niekedy nie je na škodu opytat sa ľudí ktorý reálne niečo o tom vedia. Však určite vieš ako to niekedy v živote býva - “keď vtáčka lapajú pekne mu spievajú” 😅✌️
@mathob vďaka za info

levandula7
3. sep 2023

sesternica tam pracovala. je to skôr podpriemerne ohodnotená práca s (nie vždy slušnými a inteligentnými) ľuďmi, si 12 hodín na nohách, čistíš hovienka, naťahuješ sa s tovarom.. navyše pokiaľ viem, im každý mesiac strhávali peniaze, pretože bolo manko/v sklade chýbal tovar, zrejme sa kradlo.. toto ale samozrejme záleží od konkrétneho miesta a kolektívu. každopádne, posledná kvapka pre ňu bolo to, ako sa zaobchádzalo so zvieratami - skrátka nie ako so živými tvormi, ale ako s tovarom.. a na to sa nemohla pozerať, tak podala výpoveď.

becca234
3. sep 2023

@pabla99 závisí to asi od konkrétnej pobočky, ale pokiaľ si pamätám, robilo sa krátky\dlhý týždeň..platovo nič moc, priemer ako celý zvyšok nákupného centra, avšak veľa robi aj kolektív, ja som mala fajn kolegyne a ktoré milovali zvieratká a prístup tam bol fajn (či k zvieratkam alebo ľudom)..v každom prípade, keby som si napr. mala vybrať medzi Lidlom alebo Superzoo, volim si Superzoo😀

laura1607
6. sep 2023

Ahoj, bola si na tom pohovore?

pabla99
autor
6. sep 2023

@laura1607 ahoj bola, ale nezobrali ma..

laura1607
6. sep 2023

@pabla99 to ma mrzí, bolo vás tam veľa ? Aj tí povedali hneď za neberú?

laura1607
6. sep 2023

@pabla99 ja idem v pondelok tak neviem načo sa pripraviť 😃

pabla99
autor
6. sep 2023

@laura1607 napíšem ti súkromne 🙂

pasomnica553
16. dec 2023

Uz neviem ako si dopadla ale ja som tam bola rok a pol a bolo to popici. Jedine na hnevalo ze nemam kazdy vikend volny ale potom bola lepsia vyplatka a dalo sa to prekusnut. Ak su zvierata tvoja zaluba a rada sa ucis nove veci a rozpravas sa s ludmi tak go for it.
Jasne ze su tam cvrcky zophobasy nejake tie cervicky ale tak na to musis mat zaludok. Tie tazke granule to bola veru chujovina sa s tym natahovat ale aj tak ma vacsina dni bavila. Za mna pohode praca len treba mat triezvy pohlad ze robis aj s chujovymi ludmi, je to obcas fyzicky narocnejsie, nesadnes si aj celych 12hodin ale tak v kazdej praci je to obcas shitshow no :D