Ahojte. Pracuje niekto z vás v stávkovej kancelárii? Ako ste spokojné?
robila som 4 roky a mne sa velmi pacilo
@laura164 no je to u nás na dedine 🙂
@vamajka a už nerobíš? Prečo si skončila, ak smiem vedieť? 🙂
Odisla som na matersku a kancelariu zrusili ale to bolo uz davno, teraz by som sa mozno bala prepadnuti. Ono zalezi aj na akom mieste je ta stavkova
@vamajka joj, no to ma neplaš 🙈🙉😀
Nechcem ta plasit, len vies aka je dnesna doba inac mna ta praca bavila bola fajn
@vamajka no veď práve, že dnes je ťažká doba 😔 je to u nás na dedine, tak rozmýšľam nad tou ponukou..
Ak je to u vas na dedine nemusis cestovat kudi poznas ber
@slavomira236 zajtra mám pohovor, tak som zvedavá 😉
Baby, tak iba pre info, ak by to niekoho zaujímalo. Zobrala som to a zatiaľ som veľmi spokojná 😀 Síce strašne veľa info zo začiatku, nakoľko ma zaúčali za vedúcu pobočky, ale už je to každým dňom lepšie a lepšie 🙏😊
Super nech sa ti dari ja na tu pracu rada spominam
@vamajka jeej, si zlatá. Ďakujem moc 🙏 Prvé dni som nevedela, kde je sever 😀 totálna španielska dolina pre mňa 😀
Dobrý deň. Chcem sa opýtať kto robí v stavkovej kancelarii. Je tam človek sám na celú stávkovú kanceláriu alebo je tam ešte s nejakým človekom?
Ďakujem za info 🙂 ale to ťažká robota? Myslím všetko sa naučiť a už vlastne potom keď tam pracuje človek dlhšie Ďakujem
@aduska_341 ahoj 😊 ja som tam z 80% sama.
80% sama co znamena? Ze občas tam niekto k tebe príde?
A môžem sa spýtať je ta praca náročná? Je dobre to vyskúšať? 🙂 pretože ma čaká pohovor a potom ze by ma všetko naučili ale trosku mam obavy ako to bude všetko ci to zvládnem
Nie je to ťažké. Robila som 23 rokov v stávkovej kancelárii.menovat nebudem. Len vedenie chcelo kopu veci samé mysteri schoping a samé sprostosti chceli.a vymýšľal to človek čo na pobocke ani nesedel.ked sa prešlo na to že treba riešiť op tak kopa ľudí sa s nami vadilo že občianske dávať nebude.
Ďakujem za info. 🙂 budúci týždeň si mame ešte zavolať s tou pani co tam hľadá niekoho do stavkovej kancelarii a potom sa dohodneme sa pohovore. Takže som sa chcela le. Popýtať aké to je.
A keď ste tam prvý krát išli tak keď vás zaučali tak tam bol niekto s vami nejakú dobu kým na to všetko prídete alebo ako to funguje 🙂 ďakujem
Časom prídeš na kopu veci sama.cca 2 týždne má zaucali a už potom sama.ked som nevedela tak som volala na inú pobočku a poradili mi.
@aduska_341 do akej stávkovej ideš, ak to nie je tajomstvo? 😊
@aduska_341 alebo mi napíš, radšej do správy. Tam môžme pokecať 😊 Ja som zakladala túto diskusiu. Robím tam už rok a som spokojná.
Ano do správy ak môžem. 🙂 len neviem vám prvá napísať 🙂
@aduska_341 vlastne áno 😁 idem ja.
Moja známa pracovala, všetko ok, vždy veľa ľudí, niekedy ani nejedla, ale to nemusíš mať takto, keď to je niekde kde chodí malo ludi, musis dávať pozor na vydávanie