zdravim,
dostal som ponuku na obchodného zástupcu v prvej stavebnej sporiteľni je to na živnosť ..ma niekto skúsenosti s pracou v PSS čítal som jednu diskusiu tu na fore a neboli tam veľmi nadšení ale bolo to pred 3 rokmi
takže ak ma niekto skúsenosť ako to tam funguje tak by som bol rad za info viem že je to od výkonov tj. uzatvorených zmlúv
skor mi ide o to či o to ľudia máju záujem alebo si radšej založia sporenie vo svojej banke a pod.
nechcem zbytočne začať a po polroku to nechať že nenalákam klientov..nakoľko riaditeľ si prestavuje že skúsim nalákať svojho veku rovesníkov ..(mam 25) a neviem či vôbec nalákam svojich kamošom alebo podobných vekovo na takého sporiace účty
dakujem za každu radu
@3009 @duso11x a robila si tam ked pises ze by si to v zivote nerobila ? a ako dlho ? v PSSke sa pracovalo na zivnost stale, nie je to len teraz po zmene podmienok, ale bolo to takto vzdy....ludia maju zaujem sporit aj nadalej ale samozrejme teraz to uz je o dost tazsie...skor sa sustred na uvery ak do toho pojdes, su zaujimavejsie platene a klienti si poziciavaju peniaze stale....ak si komunikativny a sikovny tak do toho chod a vies si aj pekne zarobit 🙂
@duso11x veď rozmýšlaj....úroky v bankách na hypotékach sú výhodnejšie ako v ktorejkoľvek stav.sporiteľni, možno opticky ponúknu nižší úrok ale splácajú sa aj klientove peniaze....Väčšina ľudí si to dávala na sporenie - lebo bolo lepšie úročenie ako v bankách a štátna prémia.....Teraz išli s úročením dole si viazaný 6rokov a po skončení musíš dokladovať aby ti vôbec vyplatili štátnu prémiu....V podstate si za smiešny úrok viazaný 6rokov....
@nikusska89 dakujem za rady uvidim neviem sa rozhodnúť či do toho isť alebo nie či náhodu nebudem len lanariť rodinu a znamých ...trocha sa bojim že nenalákam do tohto sporenia ludi...robiš v PSS ?
@duso11x dám ti radu a zadara🙂 pekne sa popýtaj v okolí kto by chcel novú zmluvu a podľa toho sa rozhodni🙂 realita je taká že ľudia buď ešte majú zmluvu s viazanosťou a tí si druhú robiť nebudú a tí čo im skončí viazanosť - tí ďaľšiu nechcú lebo sa zmenili podmienky k horšiemu🙂 a takých čo chcú úver je mááálo, väčšina ľudí ide do bánk🙂
@nikusska89 tú prácu poznám. Je pravda, že v stav. sporitelniach aj predtým sa pracovalo aj na živnosť, ale stav. sporitelne mali iné podmienky pre ľudí ako dnes. Dnes nové zmluvy uzatvárať nikto nebude. Takže porovnávať ako sa dali získavať klienti voľakedy a ako sa budú dať teraz za týchto podmienok je nereálne. Ak pravidelne nebude získavať nových klientov, tak z toho mať nič nebude. To nestačí, že získa na začiatku pár klientov, ale z tých provízií nevyžije a nových získavať sa bude strašne ťažko.
@3009 to si myslím aj ja ze ľudia radšej uzatvoria sporenie vo svojej banke ako sporiteľni... Myslím si ze by som mal problém zohnať ludi hoc aj svojich blízkych.. Nechcem presviedčať svojich blízkych ake to je super len aby som niečo zarobil a po 3 mésiacoch nebudem mat žiadneho klienta aj tak
Viete niekto ako je to v PSS dnes? Myslím aktuálne. Co sa týka práce
@duso11x chceš počuť pravdu - no nenalákaš tých klientov. Toto by som už v živote nerobila. Dnes keď ľudia nebudú sporiť v staveb. sporiteľni lebo treba na ročnú prémiu vložiť neskutočne veľa peňazí a sa to nevypláca, tak samozrejme stav. sporiteľne budú na živnosť hľadať ľudí, ktorí si sami zaplatia za seba odvody a ak nejakú zmluvu náhodou uzatvoria, tak oni majú zisk.