Ahojte, dali by Ste si žiadosť o prácu do Sociálnej poisťovne ako "Referent výberu poistného" aj keď by Ste nemali skúsenosti z toho oboru? Myslíte že je šanca, že by prijali aj niekoho neskúseného? Zaučiť sa dá vždy však?
šanca že ťa vezmú je rovnaká ako pri ponukách inde...určite nie si jediná čo sa prihlásila, takže si vyberú pre nich najvhodnejšieho kandidáta....inak neviem kedy si ponuku videla, ale momontálne SP neprijíma žiadnych zamestnancov....robia sa len presuny v rámci spoločnosti a volné miesta sa riešia z interných zdrojov...
Samozrejme. Zaucis sa v priebehu adaptacnej prípravy, neboj.
@chadkroeger www.slovensko.sk, na profesii myslím, že nie.
Po prijati mas adaptacny proces....u niekoho aj 6 mesiacov.Inak vyber poistneho najtazsi odbor v socpoist.Ver mi!!Vlastna skusenost....🤷♀️
@blancheporte ďakujem, a vedela by si mi prosím napísať k tomu niečo bližšie? Čo konkrétne si robila (nemám predstavu) moc krát ďakujem ♥️
tak ak sa vyznas v legislative k vyberu poistneho tak preco nie
SZCO a DPO.Platby uctovat,prihlasky,odhlasky,vratky,danove priznania....
@blancheporte ďakujem si zlatá ♥️
Vobec nie je zac.Hlavne si treba uvedomit,ze je to praca s ludmi.Narocna....😉
@blancheporte každý referát má svoje pre aj proti, môj názor je,že sú aj náročnejšie ako výber poistného
@mogaa vobec nie napr.v Roznave aj Kosiciach je problem najst zamestnancov na volne pozicie...tri vyberove a nikto to neprijal.
Nerobí niektorá na pobočke v Senici alebo holici?
@lilinka88 vy robíte na sociálnej poisťovni? A neviete pravopis??? Čo je to potom za úroveň?????????
@skorpionka1971 kde má chybu?
@skorpionka1971 čítala som tento jej príspevok bez chyby
Ahojte, ako je to prosím s prácou v SP? je tu aj forma HO?
@autorka ahoj, bola si prosím ťa na výberovom konaní? Ďakujem
ak spravís prijimacie skusky tak prečo nie? Ozaj, kde nájdem pracovne ponuky zo SP? iba na profesii?