Prosím Vás je tu niekto kto pracuje v sociálnej poistovni? Ako je to tam platovo? Študujem to práve a rozmýšľam sa ist tam opýtať. Je to tam narocne? A aka je pracovna doba. Ďakujem
Veľmi ťažká robota. Ja som tam robila
@nikitka444 a môžem sa opýtať čo ste tam robili? Platovo je to ok ci?
Psychiatria, tam dlho nevydrzis. Robis prevazne s klientami,ktori nemaju vedomosti, vsetko musis vysvetlovat, tlaciva za nich vyplnovat.. Je aj par miest, kde by si s nimi do styku prist nemusela. Tam sa asi nedostanes.
@oli18 teraz študujem a hľadám si prácu. Zatiaľ len kde prax budem vykonávať. Preto rozmyslam nad sociálnou poisťovňou
Sa pytas na plat, su tam tabulkove platy, ini plat ma referentka, zalezi od toho co by si tam robila a kde
Na profesii majú stále inzeráty aj plat.Pracovna doba je asi jediné plus môžeš prísť už na 6-6:30 tuším a skôr odísť.Jednu poznam čo tam pracuje, ale nie priamo s klientami zahrabana v spisoch na začiatku dlhsie školenie atď...ona je na davkovom
V tom pripade skus.
moja suseda pracovala, myslim, ze to mali tak, ze sa striedali jeden den v tyzdni bola na okienku s klientom, dalsie niekde mimo v spisoch, myslim, ze robila pnky alebo take nieco. Domov chodila o druhej to viem presne.. do prace na 6... plat tusim 700 v cistom... ale je to par rokov spat.. a nemala VS vzdelanie predtym mala prax v banke na okienku.. dost rokov praxe..a pracovala v BA
Práca s ľuďmi....takže práca náročná. Pracovná doba pohyblivá.Neviem koľko je teraz nástupný plat.