Práca v Slovenskej sporiteľni

29. jún 2023

Ahojte 🙋‍♀️ Pracuje niekto z vás v Slsp? Konkrétne ako poradca. Baby, sú tam aj nejaké pozitíva? Všade čítam len aké to je náročné na psychiku. Budem rada ak mi napíšete zopár info a pomôžete mi tak rozhodnúť sa, či túto prácu vziať, alebo nie. Ďakujem 🙂

elalala
29. jún 2023

Vsetko je o človeku 🙂 ano, musis sa strasne vela učiť, veľakrát prekusnut nejake veci, ale ak mas na to osobnosť a schopnosti, ide ti práca s ľuďmi, tak to bude fajn 🙂 nie kazdy ma na to vlohy a potom tu prácu robi preto, lebo musi...v kazdom pripade, nevyskusas, nevies 🙂 nastupujes v case, kedy sa veka veci meni... No a ako v kazdej praci vela robi aj pracovný kolektív...na ktoru pobočku sa chystáš?

mogaa
29. jún 2023

je to plnení plánov, takže tlaky na predaj,,,,musíš s tým byť stotožnená, ak nie tak račej hľadaj niečo iné...

petamich
29. jún 2023

niekto ti povie, ze je to fajn a dobre si zarobi a niekto ti povie, ze nocna mora 🤷‍♀️ zalezi od povahy, od pobocky, od klientov...

autor
29. jún 2023

@elalala ďakujem ti 🙂 ty pracuješ v Slsp? Alebo pracovala si?

autor
29. jún 2023

@mogaa to mi nevadí. Uvedomujem si, že v každej práci, kde sa ponúkajú produkty je tlak na predaj. Ptosím ťa, ty pracuješ konkrétne v Slsp? 🙂

autor
29. jún 2023

@petamich áno, uvedomujem si to. Veď nie nadarmo sa hovorí, sto ľudí - sto chutí 🙂 Len ja som medzi fórami fakt nenašla nikoho, kto by napísal, že je s tou prácou spokojný 😔

elalala
29. jún 2023

Pracovala som, teraz som na materskej 🙂

elalala
29. jún 2023

Ja som tu prácu zbožňovala, mňa to veľmi bavilo, mala som veľké portfólio spokojných klientov už po roku v banke...samozrejme stále mi vadili tie reči manažérov, že sú plány a tie treba plniť, ale ja som povaha, že to viem odfiltrovať a robím čo ma baví...ako popravde bez priebojnosti ti to tam nepôjde...aj stresovo odolná musis byt, lebo toho veľmi rýchlo sa ti tá práca sprotivý... Ja som stále robila sama na seba a tak, aby sa ku mne klienti vracali a kaslala som na nejake plány a čo kto povie

naatty10
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
naatty10
29. jún 2023

Ahoj pracujem v Banke nie kontkretne v slsp ... som tu 5 rok a som už tak unavená plany plany tych tam hore nezaujíma spokonosť klientov aj ked to budú často tvrdiť zaujimajú ich len čisla co sa ti podarilo predať a na čo klienta nahovoriť... ano plat je krásny ale za tie nervy ... určite nie ak máš možnost isť niekde inde určite nevahaj !! a pokial budeš aj sikovna plan plnit vždy je niečo čo si najdu alebo plan z mesiaca na mesiac zvyšuju...

autor
29. jún 2023

@elalala môžem sa ťa spýtať ako prebiehalo školenie?

mogaa
29. jún 2023

Ja som robila ja v Slsp, ono je to skôr o tom na akého riaditeľa a kolegov natrafíš....ako sa darí pobočke, ako konkrétny riaditeľ tlačí na plnenie, lebo tlaky sú aj na neho...rovnako keďže sú tlaky na predaj, tak kolegovci môžu ísť "cez mrtvoly" , teda uchmatnú ti rozpracovaný predaj, nebudú ochotní pomôcť.....ja konkrétne som mala kolegyňu ktorá ma mala zaúčať a nevysvetlovala nič, len že pozeraj sa a keď niečo nevieš pýtaj sa....druhá kolegyňa keď som mala klienta na fondy a spýtala som sa jej ako to urobiť, si obchod jednoducho urobila pod sebou....to sú veci ktoré ťa naštvú, ale ak vydržíš a naučíš sa to, tak môže byť fajn...alebo aj nie...

matejcukova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stanislavicenka
16. nov 2023

@naatty10 nie si nahodou vo VUB? Ja pracujem v banke od 2011, s prestavkou pocas materskej. Je to skvela praca, ale skutocne musi clovek filtrovat. Teraz z jednej odchadzam a nastupujem do druhej, a stale sa tesim. Vzdy zalezi, aj na akeho nadriadeneho natrafis, a aki su kolegovia

stanislavicenka
16. nov 2023

@autorka, nastupila si do slsp?

autor
16. nov 2023

@stanislavicenka ahoj 😊 nie, nakoniec pracujem ako vedúca v stávkovej kancelárii.

naatty10
17. nov 2023

@stanislavicenka nie nie iná banka áno to je samozrejmosť kolektiv a nadriadený robí veľa …

stanislavicenka
18. nov 2023

@naatty10 pokial viem, Slsp nema plany, v CSOB sa plany neriesia na kazdeho pracovnika. Viem, ze VUB ludi berie ako cisla

naatty10
19. nov 2023

@stanislavicenka no ešte sú sj iné banky ako napríklad 365banka, prima banka a poštová banka 😉