Práca v second hande

luckaaaaaa__
18. jún 2021

Zdravím, pracoval tu niekto v sekáči? Poprípade výhody, nevýhody. Mám možnosť tam ísť pracovať, ale chcem si spraviť najprv menší prehľad ako to tam funguje. Módu milujem aj second handy.
Ďakujem aj za prečítanie.

22abigail22
18. jún 2021

@luckaaaaaa__
Mám skúsenosti v tomto sektore (i keď veľmi krátke). Chcete vedieť aká je pravá v konkrétnom sekáči alebo skôr všeobecné?

eskop
18. jún 2021

@luckaaaaaa__ brutalne vela roboty, neustale vykladanie oblecenia a ked budu akcie za 1e, 50centov atd.. este horsie🤣

paradise34
18. jún 2021

Asi zalezi od retazca. Bola som 3 mesiace v takom velkom s velymi zlavami. Odisla som. Sla som tam kvoli mode. Plusy-moda, vidite kopu oblecenia, naucila som sa lepsie vidiet farebne odtiene-oblecenie sa zoradovalo podla farieb.
Minusy-hned prvy tyzden som dostala silny zapal v tele. Vraj kazda co prisla bola chora, asi chemia. Povedali mi kolegyne. Pretrpela som to v praci, chcela som zostat. Vela, vela prace. Hlavne vykladania tovaru a upratovania oblecenia po zakaznikoch. Venovanie sa zakaznikovi bolo z vedenia vnimane na ostaru, lebo medzitym niekto zhodil z vesiaka vec a bol problem ak by to kontrola zo sefstva uvidela. To bolo podstatnejsie. Ja som rada poradila, zenam ktore chceli, ale realne to nebola napln prace. Poriadok bol na prvom mieste. V case zliav-vacsina mesiaca, vela zakaznikov, non stop napravanie veci, zoradovanie podla farieb. Nemoznost na chvilu si sadnut, nebolo kam-casom som si zvykla. Vacsinu mesiaca nemohol nik brat dovolenku. Rozpis na rok, ak pridete ako nova, aj ten zvysny cas bol dost problem. Ked sa menil tovar-vo viacerych predajniach naraz, cakali sme do noci, kedy prideme na radu, na skontrolovanie z hora. Az potom sme mohli ist domov. A k tomu sledovat zakaznikov, aby nekradli a nevymienali veci za ich stare aj ked boli zlavy az na 0,50 e. Chodili aj stare zname firmy kradnut. Jedna sa mi velmi vyhrazala utokom, ked som ju ocami sledovala na predajni. Ze ma zbije vonku, ma papier na hlavu, nic sa jej nestane atd. Chodila aj s priatelom, vyzerali fakt nebezpecne. Raz asi aj cakali, ale zavolala som kamaratovj nech po mna pride. Za mna secondhand fajn ako zakaznik, na pracu jedine nejaky, co nemava obrovske vypredaje.

luckaaaaaa__
autor
18. jún 2021

@22abigail22 všeobecne 😊

janickacrazy
18. jún 2021

@paradise34 preboha, to som teda netušila, že práca v sekaci môže byť taká hrôza, uff

daddyasmr
Odpoveď bola odstránená
Zobraz