Ahojte drahé duše, chcem sa Vás spýtať, či náhodou nemá niektorá z Vás skúsenosť s realitnými kanc. , ktorý prijímajú ľudí na marketing - foto, video, copywritter.
Dôverovať im alebo nie?
Poviem Vám príbeh, nechcem uvádzať presne ktorá realitná kanc. z KE, ale bola som pozvaná na pohovor, vyhovela som, a dajme tomu že asi až príliš. Prácu som neprijala zo strachu (opíšem neskôr). Teraz po pol roku mi vyvoláva pán majiteľ že by ma znova veľmi rád zobral do tímu. Či som si to nerozmyslela. Trošku váham, práca je dobrá, môj odbor, vyslovene by to bola moja práca snov, aj keď výplata nie je boh vie čo.
...lenže háčik je v tom, že musela by som ísť na úrad práce, byť tam zaevidovaná pár dní, a tak by ma vedel zobrať - kvôli nejakej podpore v nezamestnanosti (neviem jak funguje úrad práce, nebola som tam nikdy, vždy som pracovala) Len nejak sa mi to nezdá, bojím sa toho, že po pár mesiacoch by ma prepustili a hľadali na moje miesto nové obete - aby znova dostali tú podporu. Počula som už o takýchto firmách. Varovali ma. Vystrašili že nemám brať túto prácu. Riskla by som, ale bojím sa že prídem o súčasnú prácu a človek nechce ostať doma s holou r*tou a ľutovať svoje rozhodnutie.
Má niektorá z Vás skúsenosť s niečím podobným ?
Budem veľmi vďačná za každý názor a skúsenosť o ktoré sa podelíte 🙂
Skús si preklepnúť recenzie o firme, a najmä pracovní právne. Vždy sa nájde niekto kto niekoho pozna a dopátraš sa . Ale hlaď aj na plat , z práce snov si chleba nezaplatiš, alebo ak máš možnosť, rob popri realitke a iné foto fušky