Pracujete niekto alebo pracovali ste v realitke na živnosť? Je to moc náročná práca časovo pre ženu ktorá má už deti? Nemám chuť sa vrátiť do pôvodného zamestnania ale túto prácu som ešte nerobila a tak by som rada počula názor niekoho, kto s tým má skúsenosti.
a hlavne nie je istota prijmu...niekedy prijmy idu, niekedy nie... ale odvody platis vzdy
osobne by som do toho nešla, kamarátka robila tak a aj skončila, lebo keď si na živnosť nevieš kedy to nepôjde aby si sa vedela na to pripraviť, prirovnala by som to k práci s poistkami 😉
taketo nieco vacsinou robia popri zamestnani, moze byt ze aj 2-3 mesiace nepredas ziadny byt, cize nedostanes nic, ziadnu proviziu
navyse mas asi male deti, nikto si neberie dovolenku, aby si obehaval 10 bytov, kazdy to robi po pracovnej dobe, cize do neskoreho vecera nebudes doma, ma ti kto strazit deti?
Chcela som to skúsiť popri RD na živnosť. Keď by ma to bavilo, možno by som sa tomu venovala aj neskôr. Babky aj mm je k dispozícii neskoršie večer, ale je pravda, že takto by som každý večer mimo domu tráviť nechcela. 15 rokov som robila v kancelárii každý deň a chcela by som konečne skúsiť niečo iné. Ale musím to dobre zvážiť.
No nesúhlasím s tým, že je to to isté ako robiť poistky....Určite by som nikoho neprehovárala na to,aby si kúpil aj to čo pôvodne neplánoval 😀. Rada by som pomáhala predávať ľuďom byty, domy... a ukazovala ich potencionálnych záujemcom.
@gemelos skús určite, presne to nie je to isté ako poisťovák, poisťovák núka ľudom poistky ktoré sú im nanič-lebo za ne ma provízia najvyššie, musí sa im núkať, ale bývať potrebuje každý. určite fajn nápad skúsiť na rodičáku-môžeš mať na začiatok menej pridelených nehnuteľností a budeš mať predstavu že koľko by si asi zarobila ked to robíš naplno
Ak ťa to láka, ja by som to skúsila. A dobrý realiťák je vzácnosť. Plus závisí samozrejme aj od lokality, kde by si pôsobila = výška provízie.
časovo určite, veď si zober, obhliadky bytov si všetci dávajú najčastejšie po pracovnej dobe, takže podvečer a večer nebudeš bývať doma