Má niekto skúsenosť s takouto prácou v Rakúsku? Na nete som našla niekoľko ponúk, všetko je nejaký sprostredkovateľ takejto práce, alebo neznáma agentúra. Známa to robila pred xy rokmi za pekný peniaz, prezliekala periny v hoteli a doplňala šampony do kúpelne. táto známa však už žije na inom kontinente, nemám žiaden kontakt ako sa k tomu dostala. Preto ma zaujíma či má niekto osobnú skúsenosť.
@maruska24 podla toho o ake agentury sa jedna.slovenske a chcu peniaze za sprostredkovanie? Od takych ruky prec.... Ja vsak vela rakuskych a tie mozes skusit. Alebo vybrat si ob last a ist priamo na stranky uradu prace (AMS.AT jobroom)...tam najdes tiez dost ponuk len velmi rychlo sezona zacala....
ahojte, hľadám si prácu vo Viedni alebo blízkom okolí (opatrovanie detí, upratovanie, práca v sklade....). Nemčinu neovládal ale učím sa. Ak by ste niektorá o niečom vedela, dajte mi vedieť. Ďakujem
Ahoj hladam pracu v tirolsku. Nebie niekto o niecom?
@maruska24 Osobnu skusenost nemam, ale najlepsie je najst si na internete kontakty na hotely/penziony a cez email poslat v NJ zivotopis so ziadostou o pracu, nespoliehala by som sa na ziadne agentury ale kontaktovala priamo ubytovacie zariadenia