Práca v Prima banke

nikol1288
31. júl 2023

Ahojte prosim Vas je tu niekto kto pracuje v prima banke? Mam moznost tam ist a zmenit pracu. Robim v masiarstve a zarobim v cistom aj 1100e -1700e ale je to strasna makacka ale na tie vyplaty som si uz zvykla. V prima banke uvadzaju 1100e hrubom co robi cca 800 v cistom tak sa chcem spytat ci sa realne aspon tie 3stovky daju nazbierat mesacne na premiach ako pisu ze tie % navyse alebo je to nerealne? Ako ste spokojne so zarobkom a celkovo s pracou ? dakujem za info

marlent
31. júl 2023

@nikol1288 podľa mňa musíš naháňať ako besná.
Mne z prima furt ta "moja" vyvoláva také stretnutie taka pôžička toľko prečerpanie toľko sporenie mame termínovaný vklad iný typ účtu...už jej neberiem šlo mu to na nervy keď som jej slušne povedala ze keď budem niečo chcieť prídem za ňou sama tak hlucho pokračovala tak nedviham....odvtedy píše sms🙄

daniela2202
31. júl 2023

@nikol1288 to ako sa ti podarilo z mäsiarstva ísť pracovať do banky?

77katarina
31. júl 2023

Ja by som určite nešla robiť do banky za 1100 v hrubom, zostaň tam kde si, určite budeš ľutovať, v banke je dosť stresujúca práca aspoň, čo som počula a čítala. Ja mám ekonomickú a v živote by ma nenapadlo ísť tam robiť. Už len to, že stále všade sú inzeráty, že tam niekoho hľadajú - to už o niečom hovorí....

basullinka
31. júl 2023

Nemám priamu skúsenosť s prima bankou, ale toto sú pozície s veľmi vysokou fluktuáciou. Skúsenosti ma naučili, že ta fluktuácia je "pre niečo" a preto sú pre mňa no go.

nikol1288
autor
31. júl 2023

@daniela2202 ja mam skolu podnikania . Do masiarstva som sla len skrz rodinnu znamu co tam robi obchodnu manazerku. Som tam zatial kym si najdem nieco ine po materskej.

nikol1288
autor
31. júl 2023

@77katarina este mam moznost aj ist do O2 ale tam ma odradza viac veci ako v banke. Preto sa neviem rozhodnut ale chcem uz pracu do buducna kde vydrzim do dochodku😄😁 Mam 27

ankare
31. júl 2023

@nikol1288 ja byť Tebou ostanem v tejto robote, kde si a hľadám niečo iné.

gemerka17
31. júl 2023

@nikol1288 praca v banke fakt nie je terno. Na MK je dosť diskusií ako to tam vyzerá. Skus si prečítať. Myslím, že ťa to odradí týmto smerom nejist.

77katarina
31. júl 2023

@nikol1288 ja by som ostala v tom mäsiarstve

zalka
31. júl 2023

@nikol1288 kamarát tam robil .. odišiel v skúšobnej dobe...a dodnes ho strasie keď si spomenie na tú robotu. A to nerobil za prepážkou.

t1nusa
31. júl 2023

@nikol1288 ja som robila síce na infolinke, ale myslím si, že na predajni to je čo sa týka psychiky dosť podobné, čiže musíš vedieť zvládať stresové situácie a komunikovať s klientom s chladnou hlavou, to je to najpodstatnejšie… k premiám sa ti žiaľ vyjadriť neviem

t1nusa
31. júl 2023

na pobočke, nie na predajni 🙈🙈

daniela2202
31. júl 2023

@nikol1288 ok, moja známa robila už vedúcu v poštovej banke, a z tých produktov a povinností sa nakoniec psychicky zrútila, to je len okrajom.....