Ahojte, tie, čo pracujete v prasnom prostredi, mate rady,ako predísť napr. astme 🙂 , ja denne štyri hodiny V robote zametam a utieram prach. Používam morskú vodu do nosa, ale aj tak, pol dňa ešte smrkam aj prach 😀 nehovoriac o stave mojej pleti. Takže, kto má podobnú robotu, uvítam každú radu. Ďakujem.
Ono to je v predajni s oblečením, tam sa nedá behať s rúškom.
myslím,že máš alergiu na prach,mala by si to riešiť s alergologom.....a maska na nos nie je vôbec zlý nápad
@miamia33 predajna s oblecenim by nemala byt rizikovym miestom.ak mas v takom prostredi problemy,mala by si to vazne riesit (alergolog a podobne) ... s ruskom asi pomedzi zakaznikov behat nechces, tak ina rada sa ti dat neda. ak ti lekar potvrdi nejaku alergiu,tak potom uz len zmenit zamestnanie.
... a este mi napada - nemoze byt problemom klima - ak ju matena predajni? ak sa o klimu poriadne nestara, tak bordel z nej ti moze sposobovat vacsie problemy, ako prach .... kazdopadne prvym krokom by u teba asi mal byt lekar.
Ahojte, áno, je to v obchodnom centre. Je tam aj klíma, takže prachu je dosť. Hlavne na niektorých polickach sa drží ako kliešť, a na druhý deň je tam zas. Aj niektoré predavacky sa sťažujú, že smrkaju a kašľu, to bude asi z klímy. AlE dnes je klíma už všade, asi ťažko sa jej vyhnúť. A pravdu povediac, prácu meniť veľmi nechcem, kvôli pracovnému času, pri deťoch je to výborné.
@moni244 ☺ ani ja. Pretože predavači si to tiež nestrazia, keď je niečo na zemi tak kašľu na to.
nepozivate ruska, resp. respiratory? zamestnavatel vam nezabezpecuje ochranne prostriedky?