Práca v praktickej škole

pjana
2. okt 2018

Pracuje tu prosím Vás niekto v praktickej skole?Potrebovala by som info,chcem si dorobiť kvalifikáciu a ujak v prahe ponúka moznost kvalifikačného vzdelávania http://www.ujak.cz/studium/celozivotni-vzdelava...
Ďakujem🙂

vierka303
4. okt 2018

Ja pracujem. V prípade otázok rada odpoviem

ketrin1211
4. okt 2018

Ahoj kde si si robila rekvalifikaciu a aky je postup? ďakujem

pjana
autor
5. okt 2018

@vierka303 Ahoj, dakujem, ze si sa ozvala🙂 Potrebovala by som vediet, ako je to s kvalifikacnymi predpokladmi na vykon funkcie ucitel v praktickej skole. Mam vystudovane vychovavatelstvo Mgr. stupen a rozmyslam nad hore uvedenym studiom na UJAK v Prahe. Myslis, ze by mi to mohlo stacit? Ide o to, ze nemam vystudovany ziadny predmet, ktory sa vyucuje na praktickej skole.

vierka303
7. okt 2018

No ja som si dorabala tiez vzdelanie, a to specialnu pedagogiku v odbore pedagogika mentalne postihnuych....nemusis mat vystudovany ziadny predmet, ktory sa vyucuje na praktickej skole, ale tu aprobaciu pedagogika mentalne postihnutuch, kedze ti tam studuju a ucitel v specialnej skole vyucuje vsetky predmety, nie ako na beznej skole, kde ucitel uci zvacsa dva predmety

vierka303
7. okt 2018

@ketrin1211 studovala som pedagogiku mentalne postihnutych na univerzite komenskehocv bratislave. Vtedy mali pobocku v SpisskejcNovej Vsi, teraz je asi v Kosiciach

vierka303
7. okt 2018

@pjana vid odpoved v tejto diskussii

pjana
autor
9. okt 2018

@vierka303 dakujem Ti za odpoved. Moja situacia je trosku komplikovanejsia. Nieje jednoznacne urcene, co by som mala vystudovat, aby som mohla ucit v specke. Preto ma zaujal studijny program UJAK, ktory je urceny pre "Absolventy akreditovaného magisterského programu neučitelského zaměření, kteří působí nebo budou působit jako učitelé na středních školách." Len skor ako zacnem nieco studovat, chcela som si overit, ci naozaj po jeho skonceni budem moct ucit. Stoji to dost penazi aj casu, ktore by som nerada investovala do niecoho, co mi bude v konecnom dosledku na nic.

vierka303
9. okt 2018

@pjana podľa mňa je kvalif predpoklad pedagogika mentálne postihnutých, všetci čo tu pracujeme ako pedagógovia sme si ho dorabali, keďže naši žiaci sú mentálne postihnuti