Práca v penzióne, ktorý je zatvorený

marioneta11
23. dec 2020

Pracujem v penzione ktory je zavrety. Cast vyplaty dostavam-stat prispieva. Zacali nas volat na upratovanie. Len poniektorí nechodia ze su na brigadach a pritom maju tu TPP. Obed nam nezabezpecia ani gastro listok nedaju. Ste na tom niekto podobne? Nepaci sa mi to ze i ked pridem do prace nebudem mat vyssiu vyplatu ako ti ktori nepridu. Mozem odmietnut prist do prace ked i tak mi konci zmluva 31.12.?

kitycat
23. dec 2020

Pokial ti nepredlzuju zmluvu tak by si bola blba chodit ked ti ini nejdu... Ak sa chces sefovi zapacit chod... Si v pe zione recepcna alebo chyzna? Aj na tom asi zalezi

marioneta11
autor
23. dec 2020

@kitycat recepcna. Ved to ze tym komu koncia zmluvy uz nepredlzuju.

bluka2
23. dec 2020

Tak ja by som sa riadila podla vlastneho uvazenia, aby som ja mohla byt spokojná so sebou a nie podľa toho, čo a koľko kolegovia. Už si navrhla, že nech daju obed/gastrolístok/navyše?

kitycat
23. dec 2020

@marioneta11 tazka situacia. Tiez som dostala vypoved v hoteli, dvojmesacna vypovedna a veru nikto ma nevolal na poslednu chvilu upratovat... Ale asi by som sla v ramci dobrych mravov len ten moj kus si upratat

marioneta11
autor
23. dec 2020

@kitycat dlho som tam nebola a ide o umyvanie velkych okien

kitycat
23. dec 2020

@marioneta11 mas to v popise prace? Su tie okna na recepcii? 🤣

Tazko ak neprejavili zaujem o buducu spolupracu a ty uz tam nechces ist nikdy pracovat mozes odmietnut

elizabet173
23. dec 2020

@marioneta11 ty nemas co umyvat olna, ak to nemas v popise prace. Keby si zketela z rebrika, mal by majitel problemy. Zavolaj mu, ze si v karantene.

marioneta11
autor
24. dec 2020

@kitycat nie nemam. To su dve velke budovy. Bola som uz 3x tam prezliekat periny i umyvat okna na recepcii. Ale vsade? A niekto si nechodi a nic sa nedeje?
@elizabet173 poculi sme ze sme tam na čierno ze preto nam nedaju ani gastro listok a ani by nam to neuznali ako prac. uraz keby sa niečo stalo. Ale to som len pocula. Ďakujem za názory. Ja len to ze uz upratovat som bola 5x a uz sa mi nechce ze"za nic".

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz