Pracujem v penzione ktory je zavrety. Cast vyplaty dostavam-stat prispieva. Zacali nas volat na upratovanie. Len poniektorí nechodia ze su na brigadach a pritom maju tu TPP. Obed nam nezabezpecia ani gastro listok nedaju. Ste na tom niekto podobne? Nepaci sa mi to ze i ked pridem do prace nebudem mat vyssiu vyplatu ako ti ktori nepridu. Mozem odmietnut prist do prace ked i tak mi konci zmluva 31.12.?
@kitycat recepcna. Ved to ze tym komu koncia zmluvy uz nepredlzuju.
Tak ja by som sa riadila podla vlastneho uvazenia, aby som ja mohla byt spokojná so sebou a nie podľa toho, čo a koľko kolegovia. Už si navrhla, že nech daju obed/gastrolístok/navyše?
@marioneta11 tazka situacia. Tiez som dostala vypoved v hoteli, dvojmesacna vypovedna a veru nikto ma nevolal na poslednu chvilu upratovat... Ale asi by som sla v ramci dobrych mravov len ten moj kus si upratat
@kitycat dlho som tam nebola a ide o umyvanie velkych okien
@marioneta11 mas to v popise prace? Su tie okna na recepcii? 🤣
Tazko ak neprejavili zaujem o buducu spolupracu a ty uz tam nechces ist nikdy pracovat mozes odmietnut
@marioneta11 ty nemas co umyvat olna, ak to nemas v popise prace. Keby si zketela z rebrika, mal by majitel problemy. Zavolaj mu, ze si v karantene.
@kitycat nie nemam. To su dve velke budovy. Bola som uz 3x tam prezliekat periny i umyvat okna na recepcii. Ale vsade? A niekto si nechodi a nic sa nedeje?
@elizabet173 poculi sme ze sme tam na čierno ze preto nam nedaju ani gastro listok a ani by nam to neuznali ako prac. uraz keby sa niečo stalo. Ale to som len pocula. Ďakujem za názory. Ja len to ze uz upratovat som bola 5x a uz sa mi nechce ze"za nic".
Pokial ti nepredlzuju zmluvu tak by si bola blba chodit ked ti ini nejdu... Ak sa chces sefovi zapacit chod... Si v pe zione recepcna alebo chyzna? Aj na tom asi zalezi