Práca v OVB verzus komunálnej poisťovni

maraj
19. nov 2020

Prosím vás potrebujem poradiť. Keby ste sa mali rozhodnúť ísť pracovať do OVB alebo komunálnej poisťovne kam by ste išli??

denkatn
19. nov 2020

v ovb sa pracuje na pracovnu zmluvu? a v poistovni? tak podla toho ci si mozes dovolit trochu riskovat, ze nezivis deti, tak mozes skusit ovb...

aduskatt
19. nov 2020

@maraj a musíš si vybrať len z týchto dvoch možností?

maraj
autor
19. nov 2020
maraj
autor
19. nov 2020

@denkatn môžem riskovať je to na ičo oboje princíp ten istý v podstate len OVB zastupuje viac spoločností

mogaa
19. nov 2020

@maraj Komunálnu poisťovňu.....teda ak ide o klasický PP, budú tam síce tlaky na predaj produktov ale si v kancelárii a máš aj databázu klientov ktorých môžeš obvolávať......následne výhody PP...cez OVB robíš na seba - zháňaš si klientov po známych, nikto ti nezaplatí dovolenku, stravné lístky,......proste musíš si zháňať ľudí kde chceš a si na živnosť alebo teda robíš pod DRČ

aduskatt
19. nov 2020

@maraj nie je to ten istý princíp, robím vo finančníctve, preto som sa pýtala🙂
Išla by som voľba č.2, ale isto inú spoločnosť ako tú, čo si menovala

maraj
autor
19. nov 2020

@aduskatt akú?

maraj
autor
19. nov 2020

@aduskatt v podstate v OVB som mala už pár školení a v komunálnej som bola dnes na pohovore

aduskatt
19. nov 2020

@maraj hociakú inú...hlavne asi nie takú čo robí ako MLM, ale čo robí broker pooling - ak nevieš, možme si to vysvetliť v sprábach, nech nespamujeme tému

maraj
autor
19. nov 2020
juja78
17. apr 2023

@aduskatt síce je to niekoľko rokov dozadu, prosím dáš info aj mne? Vďaka

aduskatt
17. apr 2023

@juja78 čo konkrétne Ťa zaujíma?

janulka0801
28. apr 2023

@juja78 kľudne si môžme napísať,za mňa broker pool je lepšie než OVB, nakoľko som tam fungovala