Pracujem ako sanitárka v nemocnici a v tejto korona situacii som ostala s detmi doma na očr. Veduca sestra mi vcera volala ze kedy sa vratim do prace. Môze na mna naliehat a volat ma aby som nastupila do roboty? Viem ze som zdravotnicky personal, ale deti nemam s kym nechat doma. Manzel ma dobru pracu a zatial este pracuju, tak sa nam neoplati aby ostal s detmo na očr on.
Dakujem
Narok mas.len druha vec je kto vlastne ostal robit.mlade sestry s malymi detmi ocr.stare so zdrav.problemami PN .ostali tie v strednom veku a tie kmitaju kde treba.dokedy to tato cast sestier zvladne? Viem o com pisem...takze pravo na ocr alebo zmysel pre povinnost v tazkych casoch? Raz bude po korone a potom to bude zaujimave co sa pracovnych aj osobny ch vztahov tyka
@nadeo Ja nie som v tvojej situácii,som asi v horšej,do práce chodím aj realne aj pohotovosť na telefone,manžel lekár na orl amb, u nás je otázkou času kto skôr domov donesie koronu....ale nezdúchnem na PN či inam,modlím sa a bude ako má byť....a dúfam,že po korone sa pozriem smelo na seba do zrkadla....čo už o niektorých zdravotníkoch by som teraz netvrdila,zdúchli na PN len zo strachu...každý má svoj rozum aj svoje svedomie
@meggi21 hej napísané to u nás zatiaľ takto je. Ale vieme ako to je v zrravotnictve, ze postavy sú už teraz... a vieme ako to je v iných krajinách. Proste to zmenia a povolali všetko čo malo ruky nohy dokonca medikom dali diplomy skôr. Hlavne sestry a lekári typu infektologovia, aristi, internisti, pľúcni... Zrovna táto moja kamoska je lekárka.na ARO. A keby som nevedela ze zrovna rieši kam s deťmi lebo jej povedali ze bude musieť prísť...tak tiež neuverím. Je to otázka par dní
@janinah no neplatí to na predčasný, tam už nebude volať, lebo už na tento rok nezaplatila ani a ani nezaplatí. Myslím že to je veľmi zle vymyslené, lebo ostalo veľa mladých čo by jej prácu mohli robiť a takto ju tam držia, riskuje zdravie, zdravie svojho 66 ročného muža, vnuciek a ešte k tomu vytiera v podstate špinu po lekároch a sestrach bez nejakých extra ochranných pomôcok 😔 je posledná v rade ale ich nikto nevidí.
@nadeo ahoj to iste mam aj ja doma.. A pracujem v potravinách a tiež silou mocou kedy sa vrátim. Ale myslím ze v prvom rade sú naše deti a zdravie. Veľa ľudí tu ma názory rôzne niekdy človek aj ľutuje ze začal nejakú tému riešiť..
@mimuska125 áno to máte pravdu.
@nadeo ja si myslim. ze na OCR mas rovnaky narok ako v hociktorom inom odvetvi i ked zdravotnici su velmi potrebni no myslim si, ze rodina je prednejsia. Takze si myslim, ze naliehat moze no na OCR mas narok takze tak