Ahojte. Ma niekto skúsenosti s prácou v MediaCall ? Zaujala ma ich ponuka, brala by som iba ako privyrobiť porpi aktuálnej práci. Ma niekto s nimi skúsenosť?
Ďakujem
@lesanka845 ahoj. Ide o to, se musíš ty volať a otravovať alebo ľudia volajú teeb ? Ako prebiehalo zaškolenie?
@claudaia volať musíš Ty.Zaskolenie prebieha on line z domu.Nie je to nič zložité,väčšinou sa volajú prieskumy,že sa pýtaš a zapisujes odpovede.Alebo voláš a vysvetľujes nejaký produkt .Ale je to vlastne tak,že otravujeme ľudí Ale ako privyrobok dobrý .Ono vlastne všetko čítaš,ale musíš to dodržiavať presne.Pretoze supervizori hovor kontrolné odpočúvajú a dávajú Ti spätnú vazbu
@lesanka845 no dobre.. pošlem životopis a uvidíme. Možno sa ani neozvú mi lebo mam živnosť... telefón to oni poskytnú firemný a ak potrebuješ voľno nieje a tým problém?
@claudaia živnost je právě výhoda.Telefon sa nepoužíva,bola sa cez počítač,cez ich program.Potrebujes počítač alebo Notbuk a sluchátka s mikrofonom
A to ešte aj niekto zdvíha taketo hovory? Vacsinou nové telefóny napíšu že podozrenie na obťažovanie, alebo ak náhodou zvihnem a počujem ze je to nejaká anketa alebo prieskum, tak automaticky vypínam hovor...neznášam to
@claudaia najdu sa aj takí,čo zdvíhajú.A dosť prieskumov sa robí tak,že sa obvolávajú firmy
@claudaia ano co Ta zaujima