Ahojte, mate niekto skúsenosť s lidlom, aký je to zamestnávateľ, ako sa pracuje, dá s ato zvládnuť v pohode alebo je to náročné? Aj pokladňa aj tovar...Ďakujem za postrehy, pekny deň
Je to makacka a nie každý to zvladne....
@sarka010 Vela zalezi aj od prevadzky. Ak si napriklad v Kosiciach na hlavnej stanici, tak mas ovela rusnejsie ako niekde v Kralovskom Chlmci.
Pracuje sa tak, ze robis "naraz" viac veci - teda striedas ich - aj vykladas tovar, ja utekas do kasy ked treba, aj dohliadas na cerstvost, aj strazis pekaren. nemas cas postavat v ulicke ako niekde v Jednote (neviem ci stale ale kedysi) predavacky zvykli. A zalezi na tom na co si bola zvyknuta doteraz. Ak na nejaku pomalu pracu, kde si si urcovala tempo sama a mala cas aj "sa nudit", tak v Lidli si zamakas. Ak si zvyknuta proste robit, tak ti to bude normalne.
Najlepsie je vyskusat - na to predsa skusobna doba sluzi. Ak nemas k dispozicii inu pracu (nie ze inzerat, pozvanku na pohovor, ale priamo ponuknutu zmluvu, ze ta uz chcu vziat), tak proste vyskusaj a sama uvidis na tej konkretnej pobocke.
dve kamosky tam brigadovali - makas od skoreho rana do neskoreho vecera a robis vsetko - pokladna, upratovanie, dokladanie tovaru, pekaren,… preto sice lidl ma
8 pokladni ale v prevadzke max. 3, lebo nie su ludia😁 ti co tam robia, robia vsetko… doslova vsetko… skus - uvidis
Fuuu 😂😂😂 dievčatá ďakujem že ste sa podelili o skúsenosti❤️ asi to je teda naozaj makacka 😵🥵😂
Tak každá robota má niečo, niekde je to makačka fyzicky, niekde psychicky, ja mám kamošku, čo robí a tá si pochvaľuje 🙂
Ale má to aj svoje pozitíva: dobrý plat, rýchlo ti ubehne smena, schudneš...
Lepšie ako robiť vo fabrike na linke, na 3 smeny, tam nemám šancu sedieť ani 5 minút. Platovo nič moc.
Plat rovnaký ako všade,práca náročná fyzicky aj psychicky,ťaháš nadčasy od nevidím do nevidím a je jedno či máš normálny alebo skráteny úväzok.. naháňaš sa a stále je to málo.. odchádzam už aj ja,a ďalšia polka kolegýň,menila sa šéfka,možno aj kvôli tomu? 😅 Nik tam nechce robiť,takže chodia ženy z ostatných filiálok.. nikdy viac
@sarka010 ja som tam robila, nikdy viac toľko práce čo je tam naraz a skaces celý deň od pokladne k tovaru a ja ešte aj do pekárne keď som tam musela mať službu. Akože všetko okolo toho platovo a benefity majú fajn. Len to je naozaj zaslúžene.