Ahojte,vedel by mi niekto povedať,ako je to z pohovorom v lidli?Bola som tam na pohovore pred týždňom,povedali mi,žei dajú vedieť do 7 dní a zatiaľ nič.Posielajú to písomne alebo telefonicky?Ďakujem.
@blonkyt je velmi malo firiem, kt naozaj dodrziavaju slubene lehoty. Zavolaj cloveku, kt ta pozval na pohovor a normalne sa spytaj, nie je na tom nic zle, mas pravo na informacie, odkaz sa na nimi urcenu uplynulu lehotu, aspon budes vediet, na com si.
Daju vediet iba v tom pripade ak ta vezmu, ak nie tak o nich uz nikdy nebudes pocut...Klasika
Pokial viem, ozývajú sa len tým uchádzačom,ktorých si vybrali
takto to funguje všade, nie len v lidli 🙂 Ozvali by sa ti do 7 dní jedine v tom prípade, že by ťa chceli zamestnať 🙂 ak sa neozvali tak to ber tak, že si ťa nevybrali
Ďakujem za info,ozvali sa v piatok mailom.
@blonkyt tym, ze si sa popytala nic nestratis. Toto je najhorsie, ze zamestnavatel cloveka neprijme a ani mu neda dovody na zaklade coho sa rozhodol 😔
@ludmilik13 však práve,príde mi to čudné,prečo uchádzajúci sa o prácu nemôže vedieť prečo neuspel.Chcete prácu,musíte napísať žiadosť+životopis alebo motivačný,majú tam všetko o Vás napísané,pozvú na pohovor vybraných uchádzačov,splňate podmienky a aj tak Vás neprímu a nepovedia prečo.Najviac ma vie naštartovať keď počujem,že robota je,len ľuďom sa nechce robiť.Nevravím,nájdu sa aj taký,ale chodím z pohovoru na pohovor a nič.Pritom si posielam žiadosti,len tam,kde mám na to kvalifikáciu,ovládam danu profesiu,tak neviem.Možno som už pre nich stará(ale aj postarší by chceli pracovať),alebo vadí,že mám malé dieťa?No neviem...
Možno pošlú SMS :D