Práca v lidli

blonkyt
22. aug 2018

Ahojte,vedel by mi niekto povedať,ako je to z pohovorom v lidli?Bola som tam na pohovore pred týždňom,povedali mi,žei dajú vedieť do 7 dní a zatiaľ nič.Posielajú to písomne alebo telefonicky?Ďakujem.

potkan212
22. aug 2018

Možno pošlú SMS :D

mischelin89
22. aug 2018

@blonkyt je velmi malo firiem, kt naozaj dodrziavaju slubene lehoty. Zavolaj cloveku, kt ta pozval na pohovor a normalne sa spytaj, nie je na tom nic zle, mas pravo na informacie, odkaz sa na nimi urcenu uplynulu lehotu, aspon budes vediet, na com si.

vlasica19
22. aug 2018

Daju vediet iba v tom pripade ak ta vezmu, ak nie tak o nich uz nikdy nebudes pocut...Klasika

gabina84
22. aug 2018

Pokial viem, ozývajú sa len tým uchádzačom,ktorých si vybrali

ujaju
23. aug 2018

takto to funguje všade, nie len v lidli 🙂 Ozvali by sa ti do 7 dní jedine v tom prípade, že by ťa chceli zamestnať 🙂 ak sa neozvali tak to ber tak, že si ťa nevybrali

blonkyt
autor
26. aug 2018

Ďakujem za info,ozvali sa v piatok mailom.

potkan212
26. aug 2018

@blonkyt a si prijatá? 🙂

blonkyt
autor
27. aug 2018

@potkan212 nie,aj keď neviem v čom som nevyhovovala na danú pozíciu.Mám dlhoročnú prax v obchode,nemám problém s prac.dobou ani s dochádzkou,tak neviem podľa čoho vyberajú.Spýtala som sa,ale či niekto odpovie....

ludmilik13
27. aug 2018

@blonkyt tym, ze si sa popytala nic nestratis. Toto je najhorsie, ze zamestnavatel cloveka neprijme a ani mu neda dovody na zaklade coho sa rozhodol 😔

blonkyt
autor
27. aug 2018

@ludmilik13 však práve,príde mi to čudné,prečo uchádzajúci sa o prácu nemôže vedieť prečo neuspel.Chcete prácu,musíte napísať žiadosť+životopis alebo motivačný,majú tam všetko o Vás napísané,pozvú na pohovor vybraných uchádzačov,splňate podmienky a aj tak Vás neprímu a nepovedia prečo.Najviac ma vie naštartovať keď počujem,že robota je,len ľuďom sa nechce robiť.Nevravím,nájdu sa aj taký,ale chodím z pohovoru na pohovor a nič.Pritom si posielam žiadosti,len tam,kde mám na to kvalifikáciu,ovládam danu profesiu,tak neviem.Možno som už pre nich stará(ale aj postarší by chceli pracovať),alebo vadí,že mám malé dieťa?No neviem...