Práca v Lenove - skúsenosti

bondy76
4. nov 2016

Ahojte, chcem sa opytat ake mate skusenosti s pracou pre tuto spolocnost? Ak by sa nasli ludia aj na riadiacich resp.manazersky poziciach pomohlo by to... Dakujem!

ivet01
5. nov 2016

@bondy76 Ja som zamestnancom Lenivá už 8 rokov. Teraz som sa vrátila po materskej, čiže som tam pracovala 5rokov a plánujem aj pokračovať ďalej. Myslím, ze je to korporácia ako každá iná. Sú tam skvelé veci ako benefity, flexibilná prác. doba, možnosť kariérneho rastu, podporujú záľuby zamestnancov - športové kluby a teami, kapelu, zbor. Čo sa týka prace to záleží od teamu, pozície, nadriadeneho.

petulik1991
5. nov 2016

Moj priatel je Supply chain manager v Lenovo. Ale sedi v kancelarii v BA

bondy76
autor
7. nov 2016

@ivet01 supeer dik... Ano ja som roky rokuce korporatne dieta a aj my to vyhovuje 😀 😀 😀 Prave ta flexibilna pracovna doba ma dost oslovuje... Hovorili mi, ze dochadzku nikto extra nesleduje, kedy pridem som, kedy odidem odidem hlavne nech je praca spravena. Riesim s nimi vyssiu manazersku poziciu, je to individual contributor - co znamena co si spravim sama bude urobene, co nie musim urobit neskor 😀 😀 😀 Este ma zaujima ci mate aj premiovu zlozku, alebo len fix plat plus benefity... Prace sa nebojim, sef bude v UK 😉

@petulik1991 a ako je spokojny?

petulik1991
7. nov 2016

@bondy76 Zatial je velmi spokojny. Roky robil carrier managera v BA a dva roky v Holandsku, kde chodi obcas na sluzobky. Je zavaleny meetingami a call-ami, ale to on rad, je ciastocny workoholik 🙂 Myslim, ze je to vsetko vysoko individualne podla pozicie a pracovnej naplne

ivet01
7. nov 2016

@bondy76 co sa tyka benefitov je to celkom dobre. Teraz sice nastali nejake zmeny vo vypocitani bonusu ale v podstate bonus je 2krat rocne. Vyratava sa z toho ako dari firme a na kolko percent si zamestnanec splni svoje rocne ciele (KPIs). Plus minus je jeden bonus vo vyske mesacneho platu, zalezi ale od pozicie. Cize pride mi to celkom fer. Manazeri maju aj viac benefitov ako auto aj na sukromne ucely napriklad. Ak sa to nahodou nezmenilo. Medzi dalsie vyborne benefity povazujem preplatenie PNky vo vyske 100% po dobu 2 mesiacov, financna podpora ak dieta chodi do skoly hned oproti Lenovu, vyhodna cena do fitness v auparku a mnoho ineho. Mam pocit, ze Lenovo je celkom dobry zamestnavatel a mam pocit, ze sa aj zaujima o svojich zamestnancov 🙂 Ja som ale taka optimisticka dusa 🙂

bondy76
autor
8. nov 2016

@petulik1991
@ivet01 supeeer baby, tak celkom dobre...naposledy ked som hladala nieco o Amazone tak to neboli ziadne pozitivne informacie... 😕

@ivet01 Moj problem je, ze nie som z BA a tak by sa viacero benefitov by sa na mna nevztahovalo...skolka a pod., lenze pre ostatnych co su z BA (blizke okolie) to je urcite super a s tym suhlasim. Preto mna skor zaujima to auto, premie a pod.
A nemysli si, ze si optimisticka dusa, moje benefity sa teraz rataju nule, ak nepocitam zopar eur co prispievaju do DDS a vianocny vecierok 😀 😀 😀 Ked som robila v BA, tak to bolo podobne ako pises ty a to je skvele... Ono clovek zisti ake dobre to je ked to strati i ked ja som uz vtedy uvedomovala, ze to co mam je nadstandard. Este mozno jedna vec, ako tam prebiehaju pohovory...je to uz take sofistikovane ako niekde 20 kol pohovorov plus psychotesty a pod., alebo staci jeden dva pohovory... Minule som v jednej firme absolvovala 4 kola a potom som im povedal, ze dakujem, ale uz nemam zaujem...vraj by boli uz len tri a potom sa rozhodnu... 😝 😀 Lenze to jedno kolo niekedy trvalo aj pol dna a mala som pocit, ze asi hladaju americkeho prezidenta 😀

bondy76
autor
8. nov 2016

@petulik1991 vidim, ze cakate s priatelom prirastok...podla mna ho ten workholizmus prejde ked to na neho zaklipka ockami, ze tatik 😀 😉 🙂 😅

petulik1991
8. nov 2016

@bondy76 Priatel absolvoval tusim 3 kola, ale jeho si povolali, takze to bol akoze "oficialny postup" a prebiehali cez videohovory, kedze sme vtedy zili este v Holandsku 🙂 Ano, cakame, uz coskoro. Ja sa na to tak tesim, aky bude zmäknuty haha, lebo on je vystruhany chlapisko. Ale viem, aky je makky k svojmu psikovi (vraj jeho dietati), podla toho usudzujem, ze bude taky mimo aj z malej 🤔😆

bondy76
autor
8. nov 2016

@petulik1991 to poznam, moje ked pocuje Tatik, tak hned zmakne, vsetko pusta z ruk a uz bezi 😀 😀 😀 sa zabavam... 😉

petulik1991
8. nov 2016

@bondy76 😂😂😂zlaty

viera77
29. nov 2019

Ahojte, najdem tu niekoho, kto momentalne pracuje v Lenove? Kedze toto je uz stara diskusia, potrebovala by som sa opytat zopar otazok, dakujem.

larett
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petulik1991
29. mar 2020

@viera77 môj muž tam stále pracuje 🙂

viera77
29. mar 2020

@petulik1991 dakujem, ale zial, uz neaktualne

alzbeta1244
27. aug 2020

Vystupujú si určitých zamestnancov,ktorí nemajú podporu rodiny a priateľov, zničia im život,poškodia im dobré meno, snažia sa aby ich mohli obrať o peniaze a majetok.