Práca v lekárni Dr.Max

nikusa44444
26. júl 2023

Ahojte. Robite niekto v lekarnach dr.max. Ako ste spokojni?

eliska125
26. júl 2023

Ja…mozes mi napisat sukormnu spravu 🙂

finett
27. júl 2023

Ja tiež. Co ti viem povedať je, že najviac záleží na kolektíve a pracovnom prostredí. Potom aj na štýle lekárne (poliklinika, obchodné centrum, mesto) a v neposlednom rade aj plat. Pracovala som v jednej lekárni, kde jedna šéfka kradla ľuďom z odmien a terotizovala ich psychicky. Nebolo to okate, skôr také to manipulatorske chovanie, ale časom dosť neprijateľné, keď sa to stupňovalo. Druhá šéfka bola ako z iného vesmíru. Úžasná! Najlepšia akú som v lekárňach rôzneho druhu zažila.
Na to, že je to bohatá firma, ponúkajú dosť slabé platy. Podľa mňa vždy treba vyjednať aj o 30-50% viac ako ponúkajú na profesii.

finett
29. júl 2023

Ešte jedna vec mi napadla ako veľké mínus. Pokiaľ nie si poistená v Dôvere, budú ťa tlačiť do toho aby si zmenila poisťovňu. Ja som nechcela ale boli ako osy, stále dobiedzali. Jedna kolegyňa z inej lekárne sa chcela prehodiť do dôvery z vlastnej vôle, ale mala rôzne diagnózy, kde by bolo náročnejšie platenie a to ju normálne nechceli a odhovarali ju 🤦‍♀️. Za mňa spinavost, neprofesionalita a opovazlivost.