Ahojte, v súčasnosti si hľadám prácu a keďže je pre mňa dôležité aby to bolo v mieste bydliska, posielam si žiadosti takmer všade. Chcem sa opýtať, či v lekárni sú aj pozície, kde nie je potrebné farmaceutické vzdelanie. Napr. nejaká administratíva alebo podobne. Konkrétne Dr. Max. Vďaka.
Môžeš robiť jedine sanitačnú činnosť. Celá administratíva v rámci lekárni dr. Max sa robí centrálne z jedného miesta. Základné účtovníctvo si spravuje každá lekáreň sama, ale táto kompetencia väčšinou prináleží zodpovednej vedúcej.
@mell27 ďakujem
Povedala by som, že nie, maximálne upratovanie, aj to asi nie na celý úväzok.
U nás je sanitka dochodkyna na pár hodín doobeda
osobne by som povedala, ze nie, ze to si zastresuju tak nejak samotne lekarnicky. teda nestretla som sa so ziadnym takymto inzeratom do lekarne, ktory by nejake to vzdelanie nevyzadoval
V lekárni bohužiaľ nie, tiež som mala dávnejšie takú snahu, že by som niečo do lekárne išla, ale odmietli ma.
nie, nie su
U nás do jednej lekárni raz hľadali administratívnu pracovníčku, ale neviem presne, o čo sa jednalo.
Môžeš robiť jedine sanitárku teda upratovať. Sieťovky majú účtovníctvo a administratívu ošetrené cez centrálu v BA, malé súkromné lekárne majú externú účtovníčku. Jedine v nemocničnej lekárni sme mali kočku čisto na administratívu, bola síce u nás v lekárni, ale zastrešovala aj nemocničnú administratívu.
Chod sa pytat do konkretnej lekarne, nase nazory su bezpredmetne ked nevieme aka velka je to lekaren a ako to konkretne tam funguje... Ak je to miesto bydliska a je to pre Teba najdolezitejsie, nebude problem si to obehat. Ak tie ziadosti a zivotopisy budes roznasat osobne, mas velakrat plus za osobny kontakt.