Práca v kuchyni

14. mar 2023

Ahojte, dlho som hľadala prácu, chcela som v škôlke alebo škole robiť pomocnú silu v kuchyni. Po pol roku som našla blízko bydliska v škôlke. Som sa z toho tešila. Plat tiež v pohode. Robím tam tri mesiace, robota sa dá. Okolo obeda máme kľud keď deti spia. Jedna pani išla do dôchodku a chcú ma namiesto nej zaúčať na kuchyňu ako kuchárku. Mala by som sama všetko na starosť celé varenie, objednanie surovín, vyrátať pomery koľko deťom variť, ktorý deň ktoré dieťa má a nemá ísť na obed atď atď. Proste veľa veci mať v hlave okolo toho, samozrejme sa mi to nepáči. Asi si budem musieť dať výpoveď, len kde zas si hľadať prácu..

viestta
14. mar 2023

Povedz, ze sa na to necitis, nech hladaju kvalifikovanu kucharku. Toto nie je dovod na vypoved.

zmrzlinka2021
14. mar 2023

A tvoj problem je v com? Nevies si veci organizovat, bojis sa ze sa nevies do toho zaucit, alebo celkovo problem, ze potrebujes mat pracu, kde budu ti davane ukony a nebudes musiet pouzivat hlavu?

Je skoda sa tak rychlo vzdavat.

autor
14. mar 2023

@zmrzlinka2021 Je lepšie keď mi niekto povie čo a ako mám robiť než keby som ja sama musela o všetkom rozhodovať sa. Ja sa nechcem narobiť ani psychicky ani fyzicky.

apolka77
14. mar 2023

Však povedz že sa necítis na takú zodpovednosť..ako po 3 mesiacoch tam supnut teba bez skúseností je dosť riziko...nech tam dajú schopnú kuchárku čo to chce robiť ...sa nepýtali či chces?

kakakina
14. mar 2023

Koľko máš rokov? Skus si veriť, ja som v 42 začala na podobnej funkcii, ale v domove dôchodcov.Nevzdávaj sa bez boja , to das. A ver mi je to zaujímavejšia praca ako pomocná kuchárka .

autor
14. mar 2023

@apolka77 Nikto to nechce robiť lebo je to ťažká práca, najprv sa pýtali tich čo tam robia dlhšie a nechcú to robiť. Ja keď som nová chcú mňa zaučiť.
@kakakina Mám 30 no fakt sa necítim na takú prácu

marco2
14. mar 2023

Mňa za jeden deň presunuli z pomocnej kuchárky na vedúcu závodnej jedálne, kde sa varilo 350 obedov a dala som to v pohode, tak isto kalkulácia obedov, objednávky tovaru, predaj stravných lístkov

kakakina
14. mar 2023

@marco2 všakže to dá, a určite by si sa nevrátila spat, na pomocnú .Aj my mame cca 300 obedov, a normovanie a objednávanie tovaru nič zložité .

mateson
14. mar 2023

Objednávky a normovanie robí vedúca,nie kuchárka.

mateson
14. mar 2023

Koľko vás tam je?Myslím personálu.

danica2711
15. mar 2023

všetko sa dá, ale keďže ty sa "nechceš narobiť psychicky ani fyzicky", tak radšej ostaň pri pomocných prácach

kratucka
15. mar 2023

@mateson ved akurat nad tym premysla, ze to nema na starosti len tak kucharka. Ale veduca, ktora teda riesi len toto a nevari priamo. No zjavne na to autorka nie je a bude pre nu lepsie, ak ostane na svojej pozicii