Práca v korporáte

13. jan 2022

Aká je práca v korporáte v audite? Robili by ste radšej v menšej firme? Je práca v korporáte veľmi stresujúca? Ďakujem

laurikagab
13. jan 2022

Robila som v menšom a prišlo k nam dosť ľudí z veľkých korporatov, a to hlavne kvôli stresu. Veľa závisí aj od pozície, ktorú budes vykonávať. Taktiež platovo to bolo o dosť nižšie.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ursula22
13. jan 2022

@beata_k svätá pravda. skôr v tej malej fime je viac práce, vo veľkej firme je väčšia diverzifikácia deľby práce

sivana09
13. jan 2022

Korporat = vela ludi na malo práce, vela voľnosti, flakania, vykecavania sa... A k tomu vsetkemu malo peňazí. Mala firma = zvyvajne vela prace, rôzne zodpovednosti, vacsi dozor nad tebou, menej casu a moznoeti na flakanie, ale niekedy väčšie/zaujímavejšie moznosti rastu a penazi. Ide o to, aky si typ cloveka a co je pre teba zaujímavé, lákavé, ci dolezite.

mirkita
13. jan 2022

Audit- nepracujem v tomto odvetvi, ale moja skusenost mala slovenska firma vs 2x korporat je ze v slovenskej ma isli zodrat, oklamat, kolektiv-uzasny, priatelstva na cely zivot, ale aj kopa intrig a kazdy vie vsetko o kazdom... kdezto v korporatoch, odkedy su mozne home offices- ovela vyssi plat, praca pojodovejsia, od 9 do 17, rozne benefity, moznost sa posuvat kazdym smerom, vzdelavat, je to medzinarodne prostredie a vsetko ma svoje pravidla a proces, plati sa nacas... ja vo svojej profesii by som uz nesla do malej firmy kde kazdy robi vselico, lebo menej ludi musi zastupit viac prace a zaskakovat... jedine ak na zaciatku "kariery" je to fajn naucit sa a vidiet ako vsetko funguje a nefunguje a potom ist na seniornejsiu poziciu v korporate... ale urcite zavisi aj aka oblast prace

tanisha
Autor odpoveď zmazal
Zobraz