Ahoj žienky, asi tu už taký príspevok bol, ale idem sa opýtať. Dcérka mi nastúpila od septembra do škôlky, a mňa samozrejme čaká práca ,,,,ale aká ? Bola som dneska na 2 pohovore v Žiline, poisťovací poradca Kooperativa. Čo si myslíte o tejto práci, a je tu niektorá, ktorá má takýto typ zamestnania? Ide o to, že toto by mi vyhovovalo aj časovo. Hlavne kvôli dcérke. Lebo som na vážkach , či ísť do toho. Ďakujem za každú radu.
@sissy27 Neviem, aký máš Ty problém. Keď sa Ti otázka nepáči,, tak na ňu neodpovedaj. Moje zmýšľanie je v poriadku. Čo je na tom, že chcem vedieť názor. Takýto sem ani príspevok nedávajte.
@zabinka8660 ooo pardon... ale chceš pracovať alebo nie? bijú sa o teba po materskej firmy, predbiehajú sa, kto ti dá lepší plat alebo podmienky? niekomu to miesto vyhovuje a niekomu nie, najlepšie bude, ak vyskúšaš na vlastnej koži - ak sa ti nebude páčiť, tak nikto ťa na tam nasilu držať nebude...
@sissy27 Ďakujem za radu 😀 vyskúšam
zabinka8660@sissy27 Sissy nebud vulgarna,zvlast ked nevies o aky job ide.pytala si radu a nie urazky. Zabinka,ja mam skusenost s touto pracou - poistovaci poradca.a dost zlu.ja som robila pre allianz a poviem ti Nikdy viac,radsej hajzelbabu na busku ako toto.ale to je moja skusenost.ono to nieje na kazdeho vies.nato musis mat povahu.ak ti nerobi problem behat za ludmi (zacnes u znamych a rodiny) a presviedcat ich ake je poistenie nutne a vynikajuce tak chod do toho.tato praca ma rizika,hlavne financne.nedosiahnes ciele ktore ti stanovia=dovidenia.zrusi niekto poistku v urcitej dobe=musis vratit proviziu..oni su skoleny aj ty budes skolena vraviet urcite veci ak budes mat iny nazor niesi vhodny zamestnanec.ja som to vzdala a sla robit predavacku do supermarketu.neni to praca snov a budem si hladat inu ale urcite lepsie ako poistovak..ale zalezi na tvojej nature 🙂
@babydesire Ďakujem Ti veľmi pekne za radu a info. Ja som tiež bola v alianzi a tam ma to neoslovilo. Všetko v ružových farbách , dovolenka na Thahiti a tak. Ale toto sa mi zdá troška lepšie, lebo dajú na pol roka zmluvu na TPP. Je tam fixný plat + samozrejme provízie od zmluv. Na to ma upozornili. Ja som pracovala na exekútorskom úrade 5 rokov a chcem zmenu. Lebo to boli samé negativizmy a zlá nálada som nou šla domov. Tak Ti ďakujem a som sa rozhodla, že vyskúšam. A uvidím. Naozaj závisí od povahy. Určite dám vedieť ako sa darí. Pekný deň
zabinka8660 Tak uz skusenosti mas. Drzim teda palce,nech sa ti tam dari. A pevne nervy 🙂
Ja len mensiu radu. Poriadne si precitaj zmluvu, niektore poistovne ti daju akoze mesacny plat ale ak odides v nejakej urcitej dobe mozu od teba vsetky tieto peniaze ziadat spat. Oni tomu hovoria, ze je to na rozbeh kym budes mat stabilnych klientov.
maris5 toto co pises bolo v alianzi.ale autorka pise,ze tam uz ma skusenost,takze stym asi rata..
Zmluvu si radšej vezmem domov a prečítam v kľude. Ano maris5 na toto si dám obzvlášť pozor. Ďakujem žienky za každé info.
@babydesire
@zabinka8660 Aky fixny plat dostanes? Aku proviziu budes mat? Kolko zmluv mesacne musis minimalne urobit, aby 1) si splnila plan 2) ta to uzivilo tak, ako by si potrebovala? Ake investicie budes musiet urobit? (naklady na telefonovanie, cestovanie, oblecenie)? Budes moct pracovat z domu? Na zaklade coho ti vyplatia ten fix? Ako si overia, ci si fakt pracovala a zasluzila si si ten fix?
@zabinka8660 ahoj
Chcem sa opytat, ci este pracujes v tej kooperative?momentalne mam taku istu moznost a chcela by som este nejake nazory hlavne ked si sa rozhodla ze to skusis☺
@mariska17 Ahoj . Skončila som tam po mesiaci. Bola som týždeň na školení v Ba. Potom som začala pracovať ...ale práca žiadna. Len som kukala na monitor. Lebo som nemohla pracovať s agendou. Dali mi telefonny zoznam na stôl a mala som volať, podľa tých hlúpostí, čo sme sa učili v Ba.
@zabinka8660 a nevolali ste?lebo teraz sa jedna o to ze by som mala vola uz poistenym ludom a ponuknut imprepoistenie,vlastne nic nestratia a bude to pre nich vyhodne,nasledne sa s nimi stretnut vysvetlit im to pripadne podpisat zmluvu,myslite ze je to fakt blbost?
ja si myslím, že je to blbosť. To Vám povedia len teraz, mne povedali tiež , že budem pracovať s agendou, a po školení musíte prejsť ešte aj testami, aby ste sa mohli stať poradcom
@zabinka8660 pracujete tam nakoniec?? Aka bola vasa skusenost na pohovore??
@zabinka8660 ako ja neviem čo je toto za zmýšľanie... máš na výber aj niečo iné? nepotrebuješ príjem? máš čo stratiť? a hlavne - odísť môžeš vždy...