Práca v Kilovke

idkbutok10
16. nov 2021

Ahojte, máte niekto skúsenosti s prácou v Kilovke? Ako to tam funguje? Lebo už som na tieto second handy čítala veľa zlých veci od bývalých zamestnancov, ale konkrétne na kilovku len to, že nevyplácajú načas a nechcem skočiť do niečoho, kde to bude také zle ako ľudia popisujú.

janulka88
16. nov 2021

@idkbutok10 pripnem sa a zaroven podam moju skusenost. Ked som sa zaujimala o volne prac.miesto bolo mi povedane ze len na dohodu, kym neodpracujem co mozem podla zakona a potom beru zas dalsiu, ziadna zmluva a 2€ na hodinu ( dva roky dozadu) mozno zmenili to zderstvo...pre mna neprijatelne

idkbutok10
autor
16. nov 2021

@janulka88 fuha tak to znie dosť zle, dúfam, že sa ozve niekto, kto tam pracuje v súčasnosti, lebo premýšľam, či poslať životopis (ja tam chcem ísť len na brigádu)

jachin
16. nov 2021

Bola som asi pred mesiacom v kilovke na pohovor..hoci bola príjemná vedúca, tiež nakoniec vyšlo, že len práca na dohodu, potom že len na víkendy..ako postupne to išlo dole z kopca.Ale hovorím že môžem, aby som mala aspoň niečo, sľúbila že môžem si prísť vyskúšať aspoň vybalovanie tovaru v nedeľu, že sa ozve...no viac sa neozvali, takže pocity rôzne...takže za mňa nie. ale z pozície zamestnanca povedať neviem...aby som neohovarala..

idkbutok10
autor
16. nov 2021

@jachin a koľko ti povedali, že platia na hodinu?

jachin
16. nov 2021

@idkbutok10 tak teraz neviem presne, 3€ na hodinu? Viac to veľmi nebolo..

idkbutok10
autor
16. nov 2021

@jachin no, ak sú tie 3 eura v hrubom, tak to je fakt málo. Inak ďakujem za odpoveď🙂