Ahojte, idem na pohovor a rada by som sa spýtala niekoho kto tam už pracoval ako bežný prevádzkový zamestnanec či sa vám tam dobre pracovalo, aké ste mali smeny a ako často ste museli robiť víkendy prípadne či je to príliš namáhavé. A pohovor má aj podobu pohovoru alebo je to také voľnejšie? ďakujem za hocijakú spätnú väzbu, čo i len najmenšiu info. 🙂
@yelena159 plný 🙂
Pracovala som tam, ale len z toho dôvodu, aby som proste nejakú prácu mala. Vydržala som síce dva roky, ale boj to boj. Netuším, či je to tak všade, ale bolo to strašné. Ten prístup, s akým tam jednajú so zamestnancami, to bolo na basu. Syn mal besiedku v škôlke, nedali mi dovolenku ani mesiac dopredu, proste žiadna ochota, nechceli vyhovieť ani za svet. Správajú sa tam k ľuďom ako k dobytku, hnus. A pritom robota by to nemusela byť až taká zlá.
Precitaj si na stranke hodnotenie zamestnavatela, maji tam dost recenzii.
Ja som v kaufe cez 10r., niekomu ta praca sadne inemu zas nie. Ja to tam mam rada, ano boli aj dni ked som sa nato chcela s prepacenim vysr… Ale zalezi aj ake mas vedenie, kolegov.
Robila som tam asi 5 mesiacov iba aby som mala na nájom a nemala som inú prácu. Ako písala kočka hore, nemusela by to byt zlá robota, ale ten prístup je otrasný. Ja som robila na koloniali čiže som robila prevažne ranné zmeny.
@petronellla87 prosím ťa keď si bola na pohovore tak ti hneď tam povedali, že ťa berú alebo si čakala na ich vyjadrenie? mne povedali, že v priebehu budúceho týždňa sa vyjadria ale príde mi to len ako jemne povedané nie, tak neviem teraz či má zmysel čakať alebo pokračovať v hľadaní.
Čakala som...ale myslím že nie nejak dlho
@14petulka88 mozem sa spytat kolko sa cca zarobí v kaufe na 30 hod uvazku ?
@gabrielaang123 netusim ako sa pohybuju nastupne platy teraz, ide to tabulkovo.
Skrátený úväzok či plný?