Práca v Kauflande - skúsenosti

11. jún 2024

Ahojte, idem na pohovor a rada by som sa spýtala niekoho kto tam už pracoval ako bežný prevádzkový zamestnanec či sa vám tam dobre pracovalo, aké ste mali smeny a ako často ste museli robiť víkendy prípadne či je to príliš namáhavé. A pohovor má aj podobu pohovoru alebo je to také voľnejšie? ďakujem za hocijakú spätnú väzbu, čo i len najmenšiu info. 🙂

yelena159
11. jún 2024

Skrátený úväzok či plný?

autor
11. jún 2024

@yelena159 plný 🙂

petrad15
11. jún 2024

Pracovala som tam, ale len z toho dôvodu, aby som proste nejakú prácu mala. Vydržala som síce dva roky, ale boj to boj. Netuším, či je to tak všade, ale bolo to strašné. Ten prístup, s akým tam jednajú so zamestnancami, to bolo na basu. Syn mal besiedku v škôlke, nedali mi dovolenku ani mesiac dopredu, proste žiadna ochota, nechceli vyhovieť ani za svet. Správajú sa tam k ľuďom ako k dobytku, hnus. A pritom robota by to nemusela byť až taká zlá.

domkakvet
11. jún 2024

Precitaj si na stranke hodnotenie zamestnavatela, maji tam dost recenzii.

14petulka88
11. jún 2024

Ja som v kaufe cez 10r., niekomu ta praca sadne inemu zas nie. Ja to tam mam rada, ano boli aj dni ked som sa nato chcela s prepacenim vysr… Ale zalezi aj ake mas vedenie, kolegov.

petronellla87
14. jún 2024

Robila som tam asi 5 mesiacov iba aby som mala na nájom a nemala som inú prácu. Ako písala kočka hore, nemusela by to byt zlá robota, ale ten prístup je otrasný. Ja som robila na koloniali čiže som robila prevažne ranné zmeny.

autor
14. jún 2024

@petronellla87 prosím ťa keď si bola na pohovore tak ti hneď tam povedali, že ťa berú alebo si čakala na ich vyjadrenie? mne povedali, že v priebehu budúceho týždňa sa vyjadria ale príde mi to len ako jemne povedané nie, tak neviem teraz či má zmysel čakať alebo pokračovať v hľadaní.

petronellla87
14. jún 2024

Čakala som...ale myslím že nie nejak dlho

gabrielaang123
22. aug 2024

@14petulka88 mozem sa spytat kolko sa cca zarobí v kaufe na 30 hod uvazku ?

14petulka88
22. aug 2024

@gabrielaang123 netusim ako sa pohybuju nastupne platy teraz, ide to tabulkovo.