Ahojte , robí niektora z vas v kauflande ? V pripade ze ano ste spokojne ? Ja som tam dostala ponuku konkretne do hlavnej poklade a nejako sa neviem rozhodnut. Nepaci sa mi ze sa tam nekako často teda aspon u nas menia ludia ...
Ja som tam robila ešte pred materskou. Je to také isté ako v každých potravinách, nie je to úplne najlahšia robota, každý deň natrafíš na niekoho kto musí byť za každú cenu dôležitý ale potom sú aj ludia, ktorí ti zlepšia náladu a sú fakt milí. By si nepovedala ale je to dosť náročné hlavne z tej psychickej stránky lebo tam by si v podstate stále mala byť milá, úctivá aj keď nemáš najlepší deň. No a čo sa týka toho striedania ľudí tak nám sa tam striedali akurát brigádnici stále lebo nie každému to vyhovovalo ale inak normálny zamestnanci sa tam nejako nestriedali
ja som tiež robila asi 4 mesiace v Kaufe a nikdy viac by som už nešla, zákazníci sú jedna kapitla, nájdu sa aj v pohode, čo zasrandujú a samozrejme aj blbci...ale v tom konkrétnom kde som robila ja boli na pokladni hrozné trezorantky, česť výnimkám, asi 2 boli v pohode...len chodili nonstop fajčiť a boli sme tam v tom čase 2 na TPP a xy brigadnikov..samozrejme len my sme boli nonstop na hlavných pokladniach a tých brigádnikov dávali do pokladne len vybuchať a hneď ako bol klud chodili dokladať žuvky a odkladať veci čo nechali zakaznici alebo samozrejme fajčiť s trezorantkami, popritom tí brigadnici niektorí tam boli už par rokov takže mali v malíčku a nie že by nás aspoň na hoďku dali dokladať nech ti z toho neprepne celý deň na hlavnej, no a potivné tie baby proste, ja sa snažím s každým vychádzať aj pokecať, ale radšej som bola ticho lebo otras
Pracuje niekto v Kauflande v Prešove?potrebovala by som informácie.ďakujem.
ahojte je tu niekto kto pracuje v kauflande?
@slniecko187 ja pracujem v Kauflande
@candii ahoj chcela som sa len opytat nevies nahodou ako to je s tymi poukazkami co dostavaju zamestnanci po svadbe po akej dlhej dobe to dostavaju?
@slniecko187 keď dáš na personalne sobasny prefoteny list a v nasledujúcej výplate by ti mal prísť. Alebo najneskôr v tej ďalšej ak dáš ku koncu mesiaca
@candii uz cakam od augusta na to :( nevies este prosim ta to su na potraviny alebo na co to mozem vyuzit?
@rencika8 ahoj kamarátka robí v Kauflande za pokladňou ....je to drina, ale to je všade v dnešnej dobe🙂aspoň u nás je vždy blud ľudí...máš všetko zaplatené podľa zákona na jednej strane, na druhej sú často kontroly zo strany manažérov, maniere zakázníkov ...aj u nás často hľadajú nových zamestnancov ...tak sa rozhodni🙂