Ahojte. Nastupila som do Kauflandu pred niekolkymi dnami a totalne mi je zle .. mam pocit ze to nedam nic nejem od nervozity mam pocit ze nic neviem chodim domov len spat mam dobre bolesti hlavy a nevladzem. vase skusenosti su ake? Neviem dat vypoved alebo cakat vypoved.. Hovoria mi pockaj mesiac a bude lepsie ale mam pocit ze o mesiac na tom budem velmi zle psychikou
Ja som sice nerobila v Kauflande ale v Tescu cize skoro to iste.. a do toho bol vtedy este covid takze ludom drbalo viac. Zo zaciatku to bolo dost tazke, okrem toho ze ludia boli fakt neprijemni, chodilo tam vela neprijemnych bezdomovcov a romov okrem ineho, raz sa mi aj vyhrazali nejaky maloleti romovia ze im nechcem predat cigarety a podobne.. okrem toho to bolo velmi zle, pretoze som robila dalsich XY veci, ktore mi na “pohovore” nevraveli ze budem robit a tiez som ich v zmluve nemala, no nastastie na nejake malickosti to nakoniec bolo len to vykladanie tovaru a pokladna.
Pri vykladani tovaru so mnou vzdy vydrbavali ti co tam boli dlho, pretoze mi nechavali najtazsie klietky ktore tam boli a chalankovia si vykladali toaletaky, ja 17 rocne dievca co som vtedy mala 42 kil aj s topankami som vykladala tazke vina, piva, muky a tak podobne..
Bolo to dost tazke aj z toho ze som tam nikoho nepoznala a nemala som sa ani s kym bavit lebo tam boli rocniky ze 50+ r.
Ostala som tam zopar mesiacov, neviem kolko presne ale vela nie. Robila som tam popri skole a oni ma volali na smeny aj ked som mala prednasku a podobne, proste vtedy ked som aj nemohla.
Posledna bodka bola to, ze ma nutili prist na jednu smenu, ked som mala zapocet, ze im niekto vypadol a vsetkych obvolali a ja som posledna. Nemohla som proste prist. Nedokazali to pochopit, tak som dostala nejaky trest ci co, a to taky, ze som 2 tyzdne nemohla mat smeny, lebo som na jednu odmietla prist.. dala som vypoved, aj ked som vtedy vazne velmi peniaze potrebovala.
Tam sa mi psychika extremne pokazila a bolo to pre mna fakt tazke.
Ako pise iny komentar, zaciatky su vzdy a vsade tazke, ja som sa snazila to prekusnut, naucit sa nove veci, najst si system.. mozno takych 4-5 mesiacov som tam bola, potom som to uz nedavala.
Čo ťa na tom tak veľmi stresuje, že ti je z toho zle? Lebo ak to je niečo typu veľa neprisposobivých zákazníkov a zlý prístup kolegov ako je napísané vyššie, tak to sa len tak nezmení, ani o mesiac, ani po skúšobnej, naopak bude ťa to iba viac žrať, ale ak to je niečo také, že sa pomalšie učíš a robíš chyby napríklad, tak to sa zase takmer určite časom zlepší
Naco chces cakat ked to nezvladas, tak odid ved si v skusobnej dobe,
tomu ver že chcem takúto prácu
Ja som odišla po 2 mesiacoch, tiež mi hovorili, že si zvyknem, ale potom ma len všade prehadzovali a cítila som sa tam nepríjemne a naviac. Zobrala som sa a šla som rovno za riaditeľom, že končím. That's all.
Ja som robila tiež v Kauflande a vydržala som do konca skúšobnej doby a potom som skončila. Bola to čistá otročina, podľa mňa.
Dakujem vam za komentare baby. Kazdy mi hovori ze ostan po mesiaci bude lepsie. Je to v tom ze citim sa neschopna robim pomaly cenovky mi robia problem. Ako ste zvladli tuto robotu casom? Baby hovoria ze prve dni chodili domov s plačom a presne tak sa aj ja citim.
Neviem je to asi individuálne, ako som písala, že som tam bola 3 mesiace a nebolo lepšie skôr naopak ale to je moja osobná skúsenosť, možno u teba to bude lepšie. 😉
Ahoj. Každý začiatok je ťažký. Ja síce v Kauflande nepracujem ale spomínam si ako som naposledy zmenila len firmu, práca ostala skoro taká istá, tak som si vravela, čo už môže byť ťažké. Úprimne, napriek tomu, že som tu prácu poznala, dostala som opäť nové informácie, prvý mesiac som mala pocit, že som neschopná, mala som strašný problém so spánkom,bola som vyčerpaná, chcelo sa mi plakať, bola som ako napnutá pružinka a chcela som sa vrátiť do starej firmy. Priateľ mi tiež nebol žiadnou oporou v tej dobe. Dnes keď sa na to pozriem spätne, zasmejem sa na tom, hoci i teraz je to občas psycho, zvládam tú prácu určite lepšie. Tým ťa nenahováram na to, aby si tam ostala ak to znášaš zle, len chcem povedať, že na začiatku má človek kopu nových informácií, nové prostredie, nových kolegov, nevie čo môže a čo nie, je teda pochopiteľné, že to ide ťažšie
ono robota je narocna, ale v podstate ako kazda ina. Nikde to nieje med lizat.
Su dni a su dni... Ale ono velmi, velmi zalezi do akeho kolektivu sa dostanes, a hlavne co za veducich a riaditela mate. Ak su to co k comu rozumny a ludsky ludia, tak je to pohoda, i ked narocne, ale da sa.
Ale pokial mas zakerne kolegyne, ktore len ohovaraju, a zavidia aj chorobu, pripadne veducich, ktori sece realne nic poriadne nevedia robit, ale myslia si o sebe, ze nad nich nieje, pripadne sa vam tam vytvoria skupinky veducich, ktori zbroja proti sebe, a riaditela egoistickeho, arogantneho narcisa, tak potom to je este len zazitok...
Vydrzala som 6 rokov. Za ten cas boli dni, kedy som si poriadne ponadavala, kedy som uvazovala nad tym, ze s tym seknem, aj boli dni, kedy mi bolo do placu, alebo som si aj poplakala, ale bolo aj veeela dni, kedy robota odsypala od ruky jedna radost.
Nuz, ale ako som uz spominala, prislo k zmene vedenia, a taka mega naloz arogancie sa uz jednoducho rozchodit neda. Padla posledna kvapka, a dala som vypoved. Uz len odratavam dni. Este mesiac aj daco a dovidenia, dopucutia.
Ty mas vyhodu, ze si v skusobnej, mozes dat vypoved v podstate zo dna na den, bez udania dovodu. Takze ak ta to az takto ubija, uz teraz, nemas nad cim vahat. Lepsie to uz nebude, bude iba horsie, a horsie. Ver mi...
Na ktorom useku robíš? Ja som na pultoch 2 roky a je to tam na psychiatriu. Veľa roboty, hnusni zákazníci...
Každý začiatok je ťažký. Treba vydržať. S výpoveďou počkaj. Bude lepšie. Drž sa.
Ja už tam ťahám pomaly 12sty rok 🙂. Bude dobre, treba mať v paži
Tak začiatky sú ťažké všade, pretože človek sa musí otukat, naučiť sa nové veci, podľa mňa stres je v začiatkoch normálny. Si na pokladní, či vykladas tovar? Chce to naozaj čas, no ak si na pokraji zrútenia, radšej to ukončí a nájdi si niečo iné.